Press release -

Leg jouw perfecte ‘Getaway’-moment vast met Thule

Thule introduceert ‘The Perfect Getaway’ in samenwerking met Thule Crew members Tim Johnson en Chris Van Dine. Hun passie voor fietsen heeft ze samengebracht en nu delen zij met jou hun tips & tricks én hun favoriete plekken om te fietsen, om er even helemaal uit te zijn: ‘just to get away.’ Maar ook jij kunt jouw beste getaway-momenten delen en zo mooie prijzen winnen.  

De Thule Perfect Getaway vat Thule’s passie voor fietsen samen op één plek, www.thule.com/getaway. Deze website toont Thule’s volledige aanbod van producten die speciaal ontworpen zijn voor fietsers. Daarnaast kun je er tips & tricks vinden van twee iconische Thule Crew members, Chris Van Dine en Tim Johnson, om er even helemaal uit te zijn op de fiets.

Fietsers uit alle disciplines kunnen hun meest inspirerende “getting away”-foto’s uploaden en taggen op Instagram (#thulegetaway). Elke week, van 15 maart tot en met 14 juni 2014, zal Thule een winnaar selecteren die een Thule EnRoute Daypack wint. Iedere weekwinnaar wordt dan direct genomineerd voor de grand prize: een Trek fiets t.w.v. €1.000 en een set Thule fietsproducten, inclusief de prijswinnende Thule Pack ’n Pedal bagageracks- en fietstassenlijn.  

Over de fietsers:

Chris Van Dine

Een van Amerika’s beroemdste freeride mountainbikers
Geboren: 1980
Familie: Ouders en een broer
Mooiste plekken ter wereld: ’Dat is maar hoe je het bekijkt. Ik denk dat schoonheid en inspiratie overal ter wereld te vinden zijn’.

Tim Johnson

Amerika’s gerespecteerd fietsambassadeur in Washington DC en een van de beste Amerikaanse veldrijders en wielrenners
Geboren: 1977
Sporten: veldrijden, wegwielrennen en mountainbiken
Familie: Vrouw - Lyne Bessette
Mooiste plekken ter wereld: ‘dat hangt af van de situatie. Ik zou zeggen alles van de rustige wegen van Californië en Colorado tot aan straten van New York en Chicago’.  


Topics

  • Lifestyle, Fashion, Leisure

Categories

  • thule
  • getaway
  • fiets
  • fietsers
  • competitie
  • foto
  • wedstrijd
  • instagram
  • tim johnson
  • chris van dine

Over Thule

Het merk Thule is opgericht in 1942. Onder het motto ‘Bring your life’ biedt Thule een breed assortiment van top-producten waarmee mensen met een actieve lifestyle hun bagage, uitrusting en hun kinderen op een veilige, eenvoudige en stijlvolle manier kunnen vervoeren. Thule biedt onder andere dakdragers, fietsdragers, dakkoffers, boot- en paardentrailers, laptop-, camera- en sporttassen en kinderproducten zoals kinderstoeltjes voor op de fiets en multifunctionele kinderwagens. De producten zijn verkrijgbaar in meer dan 125 landen. Thule is het grootste merk van de Thule Group. Lees meer op www.thule.com

Contacts

Cas Heuvelmans

Press contact TerrierCom - Communicatie & Communities +31 85 401 13 66