Press release -

Thule Crew: ambassadeurs voor outdoor sporten

Thule presenteert de Thule Crew – een team topatleten met een passie voor outdoor sporten. Thule Crew is een verlengstuk van Thule’s missie mensen te inspireren om meer tijd buitenshuis door te brengen. De Thule Crew wordt voorgesteld aan de media tijdens de beurs OutDoor in Friedrichshafen, Duitsland.

De leden van de Thule Crew zijn:

Lindsey Vonn – een van ’s werelds beste alpine skiërs ooit.
Garrett McNamara – de surfkoning van de grote golven.
Caroline Gleich – stand up paddler en big mountain- en poedersneeuwskister.
Chris Van Dine – de wereldberoemde freeriding mountainbiker.
Eva Nyström – Duathlon wereldkampioen en de echte Iron Woman.
Flo Orley – een icoon van het snowboard en een van de top freeriders ter wereld.
Matthias Giraud – legendarische Franse skiër en base-jumper.
Meredith Miller – De top van de Amerikaanse cyclocross/mountainbike en wegwielrenwereld..
Niccolo Peter-Kai Porcella – top-kitesurfer; een van de jongste en meest gehypete sterren van de kitesurf-wereld.
Tim Johnson – Een van Amerika’s beste cyclocrossers en wegwielrenners.
Thule Adventure Team (Per Vestling, Marcel Hagener, Martin Flinta, Jacky Boisset en Myriam “Mimi” Guillot) – ’s werelds beste Adventure Team!

Thule Crew is in het leven geroepen ter ondersteuning van Thule’s slogan Bring your life. De leden hebben allen een echte passie voor hun sport en de drive om hun sport verder te helpen. Ze zijn daarbij echte rolmodellen voor hun vak en hun sport.

“Buiten bezig zijn is meer dan een hobby voor me, het is echt een lifestyle. Het was niet moeilijk om ja te zeggen tegen Thule Crew. Mensen motiveren om gezond en actief te leven is zo belangrijk”, zegt Garrett McNamara, surfer en lid van de Thule Crew.

Thule Crew maakt deel uit van Thule's focus op het outdoor segment. Thule’s producten voor outdoor zijn onder andere fietsdragers, dragers voor winter- en watersport, bagagetassen, rugzakken en fietstassen, laptop-, smartphone- en cameratassen en -cases, dakkoffers, dakdragers en sneeuwkettingen. Waar je ook heen wilt en wat je ook mee wilt nemen, Thule heeft een oplossing om het veilige en stijlvol te vervoeren.

Meer over de leden van de Thule Crew: www.thule.com/thulecrew

Thule op Facebook: www.facebook.com/thulebringyourlife

Thule op YouTube: www.youtube.com/thule


Topics

  • Lifestyle, Fashion, Leisure

Categories

  • topsport
  • thule crew
  • thule
  • innovatie

Over Thule
Het merk Thule is opgericht in Zweden in 1942. Het is uitgegroeid tot een wereldwijd premium-merk. Onder het motto ‘Bring your life’ biedt Thule een breed assortiment van producten die het vervoer van materiaal en uitrusting veilig, stijlvol en eenvoudig maken. Dak- en fietsdragers, dragers voor water- en wintersportuitrusting, dakkoffers, accessoires voor recreatievoertuigen, paarden- en botentrailers, sneeuwkettingen, bagagetassen en fietstassen zijn slechts enkele voorbeelden van wat Thule momenteel te bieden heeft. Thule is het grootste merk van de Thule Group. Meer informatie is te vinden op www.thule.com.

Contacts

Cas Heuvelmans

Press contact TerrierCom - Communicatie & Communities +31 85 401 13 66