Press release -

​Thule Group heeft een nieuwe press room

Thule Group heeft een nieuwe press room op de corporate website van het bedrijf. Als gevolg hiervan zal de press room op Mynewsdesk niet meer geüpdatet worden vanaf 1 januari 2015.

In oktober werd een nieuwe corporate website gelanceerd voor Thule Group, samen met een gloednieuwe press room. Vanaf 1 januari 2015 zullen de press room en de bijbehorende diensten op Mynewsdesk niet langer actief zijn en verwijzen we alle bezoekers door naar de nieuwe press room op de Thule Group website.

Alle nieuwe, maar ook het overgrote deel oudere persberichten, zijn te vinden in de nieuwe press room.

Ga naar onze nieuwe press room.

Topics

  • Lifestyle, Fashion, Leisure

Categories

  • thule
  • thule group
  • press room
  • press release
  • persbericht

Over Thule Group

Thule Group is wereldmarktleider op het gebied van producten waarmee mensen alles van waarde op betrouwbare, veilige en stijlvolle wijze kunnen vervoeren. Onder het motto Active Life, Simplified biedt Thule Group producten in drie marktsegmenten: Outdoor&Bags (uitrusting en dragers voor fiets-, water- en wintersport, dakkoffers, fietskarren, wandelwagens, laptop- en cameratassen, rugzakken, smartphonehoesjes etc.), Towing (trekhaken) en Specialty (sneeuwkettingen, gereedschapskisten etc.).

Thule Group heeft ca. 2900 medewerkers in meer dan 45, over de hele wereld verspreide, productiefaciliteiten en verkoopkantoren. De producten worden verkocht in 125 markten. De omzet in het jaar 2013 bedroeg 5,1 miljard Zweedse Kronen.

Lees meer op www.thulegroup.com

Contacts

Cas Heuvelmans

Press contact TerrierCom - Communicatie & Communities +31 85 401 13 66