Press release -

Thule lanceert nieuwe producten en presenteert complete reeks fietsproducten op Eurobike

De laatste jaren heeft Thule een aantal nieuwe producten geïntroduceerd in verschillende categorieën. Op deze editie van de beurs Eurobike in Fredrichshafen (Duitsland), presenteert Thule de complete productreeks voor de fietsmarkt en toont de Zweedse outdoorspecialist een aantal nieuwe uitbreidingen van het portfolio. 

Thule is de marktleider in sport- en recreatieproducten die het makkelijker maken voor mensen om alles mee te nemen wat zij belangrijk vinden in hun leven; veilig en stijlvol. Op Eurobike toont Thule nieuwe producten die het vervoeren van fietsen en de dagelijkse fietstocht naar het werk makkelijker maken.

Thule Crew-lid Chris Van Dine uit de VS zal bij Thule op de stand vertellen over zijn passie voor fietsen – waar dan ook ter wereld. Zoals andere jaren zal Thule ook dit jaar weer de beste koffie van Eurobike serveren, dankzij de wereldberoemde Zweeds-Italiaanse barista Roberto Dell´Aquila.

Iedereen die meer wil weten over Thule’s brede aanbod voor de fietsmarkt en die geïnspireerd wil worden door een van de bekendste Thule Crew-leden, is welkom op stand 500 in hal 7.


Topics

  • Lifestyle, Fashion, Leisure

Categories

  • thule
  • eurobike
  • friedrichshafen
  • chris van dine
  • roberto dell'aquila

Over Thule

Het merk Thule is opgericht in 1942. Onder het motto ‘Bring your life’ biedt Thule een breed assortiment van top-producten waarmee mensen met een actieve lifestyle alles van waarde op betrouwbare, veilige en stijlvolle wijze kunnen vervoeren. Thule biedt onder andere dakdragers, fietsdragers, dakkoffers, laptop-, camera- en sporttassen en kinderproducten zoals fietsstoeltjes en multifunctionele kinderwagens. De producten zijn verkrijgbaar in meer dan 125 landen.

Thule is het grootste merk van de Thule Group.

Lees meer op www.thule.com

Contacts

Cas Heuvelmans

Press contact TerrierCom - Communicatie & Communities +31 85 401 13 66