Press release -

Thule RoundTrip Pro fietskoffer valt opnieuw in de prijzen dankzij kwaliteit en design

Prijswinnaar op ‘BikeExpo’ in Polen

De Thule RoundTrip Pro fietskoffer is een van de nieuwe producten die Thule heeft gepresenteerd op beurzen in Europa en de VS. In de laatste twee maanden werden de kwaliteit en het design van de RoundTrip Pro bekroond met maar liefst vier prijzen op vier verschillende evenementen.

Sinds de lancering, wordt de Thule RoundTrip Pro geroemd om de combinatie van design en functionaliteit. De koffer met ingebouwde werkstandaard stelt de gebruiker in staat de fiets mee te nemen en ter plekke te assembleren.

De Thule RoundTrip modellen werden voor het eerst getoond op de beurs ‘Outdoor Retailer’ in de VS op 1 augustus. Daar werd dit nieuwe product van Thule gekozen tot ‘Best in Show’ door outdoorpublicatie Gear Junkie.

Thule RoundTrip is eind van de zomer ook getoond op Eurobike in Duitsland en Interbike in de VS. Op Eurobike won de koffer een Eurobike Award; op Interbike in de VS werd de RoundTrip Pro tot ‘Best in Show’ gekozen door ‘BikeRadar’

De nieuwste onderscheiding is de verkiezing tot ‘Best Product of BikeExpo 2013’ op de beurs ‘BikeExpo’ in Kielce, Polen.

Thule’s nieuwe RoundTrip-serie, bestaande uit de RoundTrip Pro met een harde shell en de RoundTrip Transition met zachte kunststof buitenkant, is vanaf februari/maart 2014 verkrijgbaar in de winkel.


Topics

  • Lifestyle, Fashion, Leisure

Categories

  • fiets
  • innovatie
  • thule
  • fietskoffer

Over Thule

Het merk Thule is opgericht in 1942. Onder het motto ‘Bring your life’ biedt Thule een breed assortiment van top-producten waarmee mensen met een actieve lifestyle hun bagage, uitrusting en hun kinderen op een veilige, eenvoudige en stijlvolle manier kunnen vervoeren. Thule biedt onder andere dakdragers, fietsdragers, dakkoffers, boot- en paardentrailers, laptop-, camera- en sporttassen en kinderproducten zoals kinderstoeltjes voor op de fiets en multifunctionele kinderwagens. De producten zijn verkrijgbaar in meer dan 125 landen. Thule is het grootste merk van de Thule Group. Lees meer op www.thule.com


Contacts

Cas Heuvelmans

Press contact TerrierCom - Communicatie & Communities +31 85 401 13 66