Press release -

Thule SkiClick: een nieuwe, slimme manier om ski’s mee te nemen én op te bergen

Of het nou een ontspannen solotochtje of een race tegen je vrienden is: je wilt het maximale uit je dag skiën halen. De nieuwe Thule SkiClick drager bevestig je met een simpele klik op je dakdrager en, als je klaar bent, berg je de ski’s makkelijk en snel op.

De nieuwe Thule SkiClick is ontwikkeld om op drie manieren te gebruiken: als skidrager voor op het dak van de auto, als ski-draagriem om je ski’s makkelijk te kunnen dragen en als muurdrager om de ski’s snel op te bergen.

Voor de Thule SkiClick is de Thule SkiClick Bag beschikbaar die de skibindingen beschermt en de gewaxte delen van de ski’s beschermt tegen vuil. De skistokken zitten aan de buitenkant van de tas en het geheel is eenvoudig te dragen dankzij de flexibele schouderriem.

Thule SkiClick past op alle Thule dakdragers en kan op vrijwel elke dakdrager op de markt. De sloten bieden extra veiligheid.

Thule SkiClick is verkrijgbaar in maart 2014. 

Topics

  • Lifestyle, Fashion, Leisure

Categories

  • thule
  • skiclick
  • wintersport
  • skidrager
  • ski click bag

Over Thule

Het merk Thule is opgericht in 1942. Onder het motto ‘Bring your life’ biedt Thule een breed assortiment van top-producten waarmee mensen met een actieve lifestyle hun bagage, uitrusting en hun kinderen op een veilige, eenvoudige en stijlvolle manier kunnen vervoeren. Thule biedt onder andere dakdragers, fietsdragers, dakkoffers, boot- en paardentrailers, laptop-, camera- en sporttassen en kinderproducten zoals kinderstoeltjes voor op de fiets en multifunctionele kinderwagens. De producten zijn verkrijgbaar in meer dan 125 landen. Thule is het grootste merk van de Thule Group. Lees meer op www.thule.com

Contacts

Cas Heuvelmans

Press contact TerrierCom - Communicatie & Communities +31 85 401 13 66