Press release -

Thule toont nieuwe producten op Velofollies

Thule zal op de beurs Velofollies in Kortrijk (17-19 januari, Kortrijk Xpo) zijn productgamma tonen aan de Belgische wielerliefhebbers. Ook laat Thule op de beurs (Hal 2, Stand 245) de eerste producten zien in de nieuwe categorie ‘Active with kids’ die dit voorjaar beschikbaar komen in de wielershop.

Thule RideAlong fietszitje
Thule toont de gloednieuwe Thule RideAlong; het slimme en veilige kinderzitje voor op de fiets. De Thule RideAlong is onderdeel van Thule’s nieuwe ‘Active with Kids’-productcategorie.

De montagebeugel met snelkoppeling van de Thule RideAlong is de gemakkelijkste en snelst te bevestigen montagebeugel op de markt. Zodra de beugel gemonteerd is, klikt het kinderzitje op zijn plaats. De Thule RideAlong heeft een beklede gordel zonder scherpe randen in de nek van het kind en biedt beschermende flanken die kinderhandjes beschermen. Ze zorgen voor ruimte tussen de muur en de hand van het kind waardoor de kans klein wordt dat de handjes klem komen te zitten. Thule RideAlong is ontworpen en getest voor kinderen van 9 maanden tot 6 jaar oud, max. 22 kg. Beschikbaar – maart 2014

Thule Coaster fietsaanhanger
De nieuwe Thule Coaster fietsaanhanger laat zich eenvoudig omvormen van een kinderkar voor achter de fiets tot een praktische kinderwagen. De Thule Coaster is ideaal voor actieve gezinnen die niet per se op zoek zijn naar alle multifunctionele mogelijkheden van de Thule Chariot kinderkarren. De Coaster biedt een veilige koppeling aan de fiets dankzij Thule’s gepatenteerde ezHitch™ koppeling.

Thule RaceWay fietsdrager voor op de achterklep
De Thule RaceWay, de nieuwe fietsdrager voor op de achterklep van Thule is erg eenvoudig te installeren. Zoek het nummer dat overeen komt met het automodel in de Thule FitGuide en stel de gepatenteerde FitDial draaiknop in om de juiste hoek te krijgen. Door een innovatief vergrendelend kabelsysteem met aanspanningsmechanisme, wordt de drager stevig vastgemaakt aan de auto. Het opbergen is net zo eenvoudig gemaakt aangezien de Thule RaceWay volledig inklapbaar is. De Thule RaceWay is verkrijgbaar in twee versies – de één geschikt voor twee fietsen en de ander voor drie fietsen.

Thule Sprint, nieuwe fietsdrager met vorkmontage
De Thule Sprint is in nauwe samenwerking met fietsfabrikanten ontwikkeld. De fietsdrager voor op het dak houdt de fiets veilig op zijn plaats dankzij een geïntegreerd bevestigingssysteem met automatische aanspannings-beveiliging met feedback. Als de fiets wordt vastgezet op de drager, maakt de hydraulische koppeling een hoorbaar geluid en klikt naar buiten, wat betekent dat de bevestiging optimaal vastzit. De Thule Sprint is geschikt voor bijna alle fietsmaten. De telescopische wielgoot laat zich eenvoudig op maat stellen en inschuiven wanneer de drager niet wordt gebruikt.

Thule Pack ’n Pedal-reeks: nieuwe tassen, mand en stuuraccessoires
De succesvolle Thule Pack ’n Pedal-reeks tassen en bagagedragers wordt uitgebreid met nieuwe producten. Beschikbaar – februari 2014

Thule Pack ’n Pedal Trunk Bag - voor het dagelijkse woon-werkverkeer, of als sluitstuk op een complete pannier tassenset. Een waterdichte tas die eenvoudig aan de bagagedrager te bevestigen is. Werkt met nagenoeg elke bagagedrager.

Thule Pack ’n Pedal Basket – een modern, stijlvolle en functionele interpretatie van de fietsmand voor bevestiging voor- of achterop de fiets. Past perfect op Thule racks, maar kan op vrijwel elke fiets. Eenvoudig te installeren en te verwijderen dankzij meegeleverd gereedschap.

Thule Pack ’n Pedal Basic Handlebar Bag: ontworpen voor stadfietsers en avonturiers die een tas zoeken waarmee ze belangrijke items direct bij de hand hebben. Waterdicht, voorzien van een geïntegreerd vakje voor een lichtje en van reflectorstrepen. Klikt makkelijk aan en los van de Thule Handlebar Mount.

Thule Pack ’n Pedal Universal Smart Phone Attachment klikt aan de Thule Handlebar Mount en laat ruimte over voor nog een Thule accessoire aan het stuur. Compatible met bijna alle smartphones en veel GPS-systemen. 360° draaibaar.

Thule Pack ’n Pedal Action Cam Mount laat fietsers hun action cams, waaronder GOPRO® producten, koppelen aan het stuur met behulp van de Thule Handlebar Mount. Met één klik de camera bevestigen en loshalen.

Thule Pack ’n Pedal High Powered Light Holder bundelt verlichting, accu en bedrading in één koppelstuk dat past op de Thule Handlebar Mount. Veelzijdig ontwerp past bij bijna elke licht & accu-combinatie.

Voorts toont Thule de nieuwe kleuren van de fietstassen in de Pack ’n Pedal-reeks: Commuter Pannier, Adventure Touring en Tote.


De Thule Round Trip Pro en Round Trip Transition fietskoffers
Beide nieuwe fietskoffers beschikken over een geïntegreerde montagestandaard die het uit elkaar halen en assembleren van de fiets eenvoudiger maakt. Deze standaard fungeert tevens als rail om de fiets aan de binnenkant van de case te fixeren. De Round Trip Transition wordt gemaakt van ABS (harde, slagvaste kunststof), aluminium en extra versterkt nylon voor optimale bescherming van de fiets. De Round Trip Pro wordt gemaakt van een combinatie van uiterst duurzame nylon en aluminium. Deze fietskoffer won dit jaar de prestigieuze Eurobike Award voor ‘Best Accessory’.

Geschikt voor de meeste weg-, mountainbike en cyclocross-fietsen met een wielbasis tot 116,8 cm en geschikt voor wielen met asbreedtes van 9, 15 en 20mm. Beschikbaar – februari 2014

Thule op Facebook: www.facebook.com/thule

Thule op YouTube: www.youtube.com/thule


Topics

  • Lifestyle, Fashion, Leisure

Categories

  • velofollies
  • beurs
  • fietsgek
  • thule
  • raceway
  • sprint
  • ridealong
  • coaster
  • pack 'n pedal

Over Thule

Het merk Thule is opgericht in 1942. Onder het motto ‘Bring your life’ biedt Thule een breed assortiment van top-producten waarmee mensen met een actieve lifestyle hun bagage, uitrusting en hun kinderen op een veilige, eenvoudige en stijlvolle manier kunnen vervoeren. Thule biedt onder andere dakdragers, fietsdragers, dakkoffers, boot- en paardentrailers, laptop-, camera- en sporttassen en kinderproducten zoals kinderstoeltjes voor op de fiets en multifunctionele kinderwagens. De producten zijn verkrijgbaar in meer dan 125 landen. Thule is het grootste merk van de Thule Group. Lees meer op www.thule.com


Contacts

Cas Heuvelmans

Press contact TerrierCom - Communicatie & Communities +31 85 401 13 66