Кристален Hi-Res Audio звук в хармония с вашия домашен интериор: новият Glass Sound високоговорител на Sony

• Внесете уют в своя дом чрез кристалния Hi-Res Audio звук на Glass Sound високоговорителя от Sony
  • Създайте релаксираща и хармонична атмосфера с елегантния му дизайн и мека светлина [1]
  • Наслаждавайте се на любимата си музика само с едно докосване на бутон, благодарение на Spotify Connect [2]

Днес Sony представи Glass Sound високоговорителя LSPX-S2 – елегантен, лесно преносим, с минималистичен дизайн, който предава великолепно качество на звука.

Той се вписва идеално във всяка домашна атмосфера и създава неповторимо усещане със специалния режим Candlelight/Свещ, който да ви откъсне от забързаното ежедневие.

Кристален звук

Насладете се на автентичен и чист звук, изпълващ всяко кътче на стаята, благодарение на уникалната технология на Sony - Advanced Vertical Drive, която създава 360-градусов звук. При докосване, корпусът на високоговорителя от органично стъкло[3] започва да излъчва вибрации, които разпространяват звука вертикално на 360 градуса. Високочестотният високоговорител с тръба от органично стъкло е с по-широка повърхност от обикновените такива, за кристален звук и минимална загуба на силата. Освен това, той е лесно преносим, малък и компактен, с батерия, издържаща 8 часа, за да слушате любимата си музика където пожелаете. Съвместим е с Hi-Res Audio, позволявайки ви да се наслаждавате на звука така, както изпълнителят първоначално е възнамерявал.

Високоговорителят може лесно да се свърже към смартфон чрез BLUETOOTH®, а също така е съвместим с NFC Onе-Touch опцията за още по-бързо свързване. Благодарение на функцията “Push & Play,” с едно натискане на бутона върху устройството, намирате песни от Spotify Connect2, без да използвате смартфона си. Използвайте Wireless Multi-room, за да свържете до 10 други съвместими аудио устройства Sony чрез Wi-Fi и да привнесете хармония във всяко кътче от своя дом.

Glass Sound високоговорителят LSPX-S2 ще бъде наличен на пазара от май 2019г.

Новият грамофон на Sony PS-LX310BT – перфектно съчетание на най-доброто от миналото и настоящето

Sony съчетава любимия мек и висококачествен „винилен“ звук с удобството и гъвкавостта на безжичната свързаност, която осигурява свобода и комфорт при слушане. Независимо дали вдъхвате живот на любими стари записи, или обогатявате колекцията си с нови попълнения, вече имате възможност да се насладите на висококачествения звук на грамофонните плочи, чрез всеки безжичен високоговорител, саундбар или слушалки благодарение на новия грамофон на Sony PS-LX310BT, давайки ви пълна свобода. Той се отличава с елегантен и първокласен дизайн, който се вписва стилно във всяко жилищно пространство. Разполага с директни бутони за BLUETOOTH® връзка, позволяващи лесно стартиране, спиране и сдвояване на устройството.

Моделът PS-LX310BT ще бъде наличен на пазара от април 2019 г.

[1]Продуктът не е подходящ за пълното осветяване на стаи

[2] Предлаганите услуги от Spotify може да се различават в зависимост от държавата или региона, в който се намирате. От декември 2018 Spotify Connect е наличен само за Premium абонати.

[3]„Органично стъкло“ се нарича акрилната смола. Използва се за направата на прозорци на сгради, превозни средства, слънчеви очила и осветителни тела. За разлика от него, обикновеното стъкло се нарича още „неорганично стъкло“.