Новият NW-A35 Walkman съчетава модерния стил и Hi-Res Audio

Съобщение в пресата   •   яну 05, 2017 11:23 EET

• Нови попълнения в стила на h.ear сериите от Sony
  • Ярък цветен дизайн, съчетан с High-Resolution Audio качество
  • Насладете се на вашата музика с безжични слушалки с технология за елиминиране на околния шум

С дебюта на серията Walkman® NW-A35 Sony ви дава възможност да се наслаждавате на музиката със стил. С фокус върху модерния външен вид и индивидуалността, новият Walkman® NW-A35 има ярък дизайн,лесен e за ползване и е перфектното допълнение към начина на живот на всеки. Добавете към товаи безупречната чистота на звука, Hi-Resolution Audio[i], интуитивния потребителски интерфейс и качественото безжично възпроизвеждане и се потопете в музиката, която обичате.

Страхотен звук в движение

Удобно преносим, новият Walkman® NW-A35 е компактен и тежи само 98 грама. Bluetooth® и NFC съвместимостта на устройството осигуряват лесно безжично свързване към вашите колонки или слушалки – без неудобството от оплетени кабели. Той перфектно се комбинира с безжичните слушалки с технология за елиминиране на околния шум Sony MDR-100ABN.

NW-A35 е подобрен и с по-мощна батерия, която издържа до 45 часа (MP3) или 30 часа (Hi-Res Audio) с едно зареждане, за да се наслаждавате на часове музика и стил, където и да отивате.

Без компромиси със звука

Новият Walkman NW-A35 осигурява спиращ дъха звук благодарение на комбинация от първокласни аудио технологии, които гарантират невероятно качество на всички ваши песни, включително поддръжка на DSD формати[ii]. Устройството има пет POSCAP™[iii] кондензатора, които подсилват захранването за дигиталния усилвател S-Master HX™, намалявайки изкривяванията и шума в широк диапазон от честоти.

Неограничено пространство за вашата музикална библиотека

Walkman® NW-A35 впечатлява и по отношение на удобството на ползване, подобреният си 3.1-инчов сензорен екран и интуитивния потребителски интерфейс със странични бутони за лесно управление. Устройството е с вградена 16GB памет, която може да бъде разширена с microSD карта за съхранение на по-големи музикални библиотеки. Моделът NW-A35HN разполага с всички изброени функции и характеристики по-горе, но се предлага в комплект с Hi-Res Audio слушалки за поставяне в ухото с технология за елиминиране на околния шум.

Новият Walkman® NW-A35 ще бъде наличен в Европа от февруари 2017 г. в пет страхотни цвята: изумрудено синьо, ярко червено, въгленово черно, жълт лайм и розово бордо.

За детайлни характеристики моля посетете продуктовата страница: https://www.sony.bg/electronics/walkman/nw-a30-series

[i]При слушане в комбинация със съвместими Hi-Res Audio слушалки

[ii] Конвертиране на PCM