Skip to main content

Flot åbning på billetsalget til BLAST i Royal Arena

News   •   Jul 04, 2019 08:01 UTC

BLAST Pro Series kommer tilbage til København efter et år på tur med tusindvis af tilskuere og fyldte arenaer i både Europa, USA og Sydamerika.

Når Astralis 2. november tørner sammen med konkurrenterne i toppen af verdensranglisten bliver det igen i en fyldt Royal Arena med mere end 12.000 fans som heppekor.

I hvert fald er billetsalget, trods sommerferie, eksamens-tømmermænd og Roskilde Festival allerede efter første dag foran de forrige års succesturneringer.

I alt er næsten halvdelen af de 12.000 billetter solgt eller reserveret efter kun en enkelt dag i åbent salg.

Garanti for verdensklasse på scenen

Det særlige format til BLAST Pro Series, hvor de 3 kampe i hver gruppespilsrunde afvikles samtidig gør, at der er garanti for at opleve sit favorithold live i arenaen.

Det betyder at uanset om du er fan af Astralis, Team Liquid, der lige nu indtager førstepladsen på verdensranglisten, NaVi, der med verdens bedste spiller s1mple vandt 2018 versionen af BLAST i København eller de svenske legender fra Ninjas in Pyjamas vil være sikker på at opleve dit favorithold live på scenen.

Yderligere to store holdnavne vil blive offentliggjort senere og de mere end 12.000 tilskuere kan se frem til at opleve nogle af verdens bedste hold, verdens bedste spillere og underholdning i international topklasse, når dørene åbner til den 3. københavnerudgave af den globale turnering.

Billetterne er i salg via BLAST Pro Series.


Lukas "gla1ve" Rossander og Astralis har revanche til gode. De danske stjerner har aldrig vundet BLAST Pro Series på dansk grund og konkurrencen i 2019 udgaven bliver hårdere end nogensinde!

Comments (0)

Add comment

Comment

By submitting the comment you agree that your personal data will be processed according to Mynewsdesk's Privacy Policy.