Press release -

Danske BLAST Pro Series går internationalt: Next Stop Istanbul!

12.000 ekstatiske fans i en fyldt Royal Arena, rekordmange seere på DR3 og millioner af fans verden over fulgte verdenspremieren på Counter-Strike turneringen BLAST Pro Series og nu har RFRSH Entertainment offentliggjort det første internationale stop i 2018/19 programmet: Istanbul.

Den nye globale Counter-Strike turnering, BLAST Pro Series, havde verdenspremiere i Royal Arena i november 2017 og det første event i 2018 er netop annonceret. Det bliver Istanbul i Tyrkiet, der får fornøjelse af det banebrydende dansk udviklede format, hvor publikum i et tætpakket program med det noget af det bedste esport kan levere, kan opleve 6 af verdens bedste hold kæmpe på scene om en plads i finalen og om de 250.000 dollars i samlet præmiesum.

Esport er vokset kraftigt gennem de senere år, også i Tyrkiet, som næsten altid er i toppen, når seertallene fra de internationale turneringer gøres op.


Bettina Kuperman, CEO Impact34, som står bag det tyrkiske bud og aftalen med RFRSH Entertainment fortæller:

- Vi er mildest talt begejstrede for at kunne byde velkommen til BLAST Pro Series i Istanbul. Formatet og hele set-uppet er uden sammenligning det mest spændende og interessante, der er sket i forhold til live esport det seneste år, og jeg glæder mig til at præsentere det tyrkiske publikum for oplevelsen. Når 6 af verdens absolut bedste hold kæmper samtidig på den ikoniske A-scene foran en tætpakket arena og du krydrer oplevelsen med et væld af nyskabende indslag, sker der bare noget magisk

- Samtidig er selve formatet med et éndagsevent, hvor alle hold, kamptidspunkter og hele programmet er planlagt på forhånd en kæmpe fordel for fans, sponsorer, medier og broadcastere. Det har været stærkt medvirkende til, at vi har valgt BLAST Pro Series, at vi netop kunne garantere alle interessenter at de annoncerede hold også optræder live på scenen.

- Esport er uden tvivl stedet at være, hvis man er i sports- og underholdningsindustrien. Intet andet konkurrenceprodukt er så tæt på sit publikum, og det er tid til, at vi i Tyrkiet viser verden, at vi er i stand til at afholde et internationale top-event som BLAST Pro Series. Vi vil sætte en ny standard for værtsskab glæder os til at præsentere et af verdens mest interessante underholdningsprodukter lige nu.

Turneringen er udtænkt og produceret med det ene formål, at præsentere den bedst mulige live-oplevelse i arenaen og bag skærmene. Ingen lange pauser, ingen usikkerhed om, hvilke hold, der spiller live i arenaen, hvornår, og fuld fokus på fan- og seeroplevelsen i et kompakt, let forståeligt og vanvittigt spændende show for hardcore fans og alle nysgerrige, der ikke er fuldstændigt inde i gamer-terminologien.


Jordi Roig, Executive Producer af BLAST Pro Series forklarer:

- Vi skabte BLAST Pro Series med udgangspunkt i den optimale fanoplevelse. Formatet efterlader ingenting til tilfældighederne og allerede ved billetkøb ved fans, hvilke hold de vil se på scenen og hvornår. Det samme gælder for seere bag skærmene, sponsorer og broad castere, som for første gang kan planlægge hvordan de vil aktivere sponsorater, involvere seerne og hvilket produkt de viser.

- Vi regner med at kunne præsentere hele 2018-programmet og foråret 2019 inden længe, men Istanbul er altså den første by, vi kan bekræfte som stop i vores serie af events. Tyrkiet er en af de hurtigst voksende markeder indenfor esport og vi er stolte over, at være de første, der tilbyder de mange millioner af fans af esport et internationalt top-event. De tyrkiske hold er på vej frem, og Istanbul var et naturligt valg for os i forhold til BLAST Pro Series.

- Stemningen til vores premiere i Royal Arena var helt elektrisk og vi har fået massiv positiv feedback på arrangementet. Fordi vi havde nogle udfordringer fredag, spillede vi dog med ret sikre kort om lørdagen, og vi kan godt afsløre, at vi skar næsten halvdelen af produktionen og tilskueroplevelsen fra, for at sikre os en gnidningsfri produktion. Derfor kommer vil vi allerede i Istanbul kunne præsentere et endnu federe event med fuld fokus på esport i verdensklasse.

Dato, venue, program og billetsalg offentliggøres inden længe. 

Related links

Topics

  • Events

  • BLAST Pro Series er udtænkt og drives af RFRSH Entertainment.
  • Turneringen er en international serie af events i storbyer verden over.
  • 6 af verdens bedste Counter-Strike hold kæmper om en samlet præmiesum på 250.000 dollars.
  • Med alle annoncerede hold på scenen er fans garanteret, at de kan se deres favorithold.
  • Der kan afvikles indledende kampe online fredag aften, men alle afgørende gruppespilskampe og den store finale afvikles alle til endagseventen i arenaen.

RFRSH Entertainment is an esports marketing and media rights company working with a growing number of the best esports teams - established organisations as well as a new crop of player-owned teams. We are the professional force behind the teams that builds their brand and enhances sports performance to accel teams into top placements. We represent the team’s commercial and media rights, connecting them with the top brands in the world for sponsorships and marketing agreements. We create the best possible conditions for our teams so that they can concentrate on being the very best esports athletes and hence deliver the greatest moments for fans and sponsors, both in-game and off-game.

RFRSH Entertainment: www.rfrsh.net

Contact for more information:

Steen Laursen, VP Comms/Brand RFRSH Entertainment

steen@rfrsh.net

Impact34 is a sports and entertainment marketing company based in Istanbul, Turkey. We specialise in bringing together our clients and network from around the world and creating powerful innovative projects. We dream big, work hard and help our clients get the most out of their investments in sports and entertainment.

Our team has a wealth of experience in delivering results worldwide. We offer consulting, communication and project management services. We work with brands to create powerful cooperations and connect with their audiences. We help athletes and artists increase their brand profiles and manage their careers.

Impact34: www.impact34.com

Contact for more information:

Bettina Kuperman, CEO Impact34

Bkuperman@impact34.com

Contacts

FREDERIKKE EMILY WACKER

Press contact Head of PR 31414081

Related content