Press release -

Korte facts om BLAST Pro Series, København

- 6 af verdens 7 bedste hold kæmpede om en samlet præmiesum på 250.000 dollars

- Brasilianske SK vandt finalen over danske Astralis efter en utroligt tæt og medrivende kamp. Astralis nåede finalen trods savnet af en af verdens bedste spiller, Nicolai "dev1ce" Reedtz. 

- Guldmedaljerne blev overrakt af regionsrådsformand Sophie Hæstorp Andersen, der sammen med erhvervsminister Brian Mikkelsen officielt åbnede turneringen fredag aften.

- Vi kunne allerede fredag middag melde udsolgt med 12.000 tilskuere i Royal Arena

- 2.500 fans ventede da dørene åbnede - arenaen fyldt fra start til slut.

- Tilskuere i alle aldre hyggede sig - inklusiv Hans Kongelige Højhed Prins Christian (foto findes i biblioteket)

- Efter kun 4 timer var der udsolgt af Astralis' nye trøje i merchandise-butikkerne. Jack & Jones i Field's, hvor trøjen blev præsenteret til et fan-event for 500 fans torsdag, meldte om omsætningsrekord.

- Det var verdenspremiere på BLAST Pro Series, der er udviklet og ejet af RFRSH Entertainment. Turneringen forventes afholdt i 4-5 internationale storbyer i 2018, blandt andet i København i november. 

- Der var akkrediteret mere end 130 medierepræsentanter fra 14 lande, heraf 80 arbejdende videografer, journalister og fotografer

- Lørdagens kampe blev streamet globalt på twitch på 14 sprog. Derudover viste tv-kanaler i 12 lande hele eller dele af turneringen med egen produktion. Det samlede seertal kendes pt ikke, men forventningen er fortsat ca 10 millioner seere på verdensplan.

- Efter en hård fødsel fredag, hvor 140 gæster og tv-seere ikke fik set en eneste kamp grundet tekniske vanskeligheder, var kulminationen i Royal Arena lørdag en oplevelse, vi i RFRSH føler grund til at være stolte af. 

- Vi takker for støtten fra Region Hovedstaden og Wonderful Copenhagen, ligesom vi er utroligt glade og stolte over den store opbakning fra Erhvervsminister Brian Mikkelsen. Vi vil også gerne takke Royal Arena for en flot afvikling.

Billeder fra dagen til fri afbenyttelse findes under billeder på denne side.

Topics

  • Entertainment

Contacts

FREDERIKKE EMILY WACKER

Press contact Head of PR 31414081