News -

Träffa MARIUS® på Oslo Design Fair 30 aug-2 sept!

Marius of Norway och världsagenten Bulls Licensing rivstartar hösten med en storsatsning på MARIUS® på Oslo Design Fair monter D01:23. Det kommer även finnas ett begränsat antal exklusiva Goodiebags för besökare i montern. 

MARIUS®-mönstret är det mest handstickade mönstret i Norge och räknas som en Norsk ikon. Mönstret blev designat av Unn Søiland Dale (1926-2002) och mönstret blev sålt till Sandnes Ullvarefabrikk (nu SandnesGarn) i 1954. 2018 så firar MARIUS® 65 år. 

MARIUS® har i dag 25 licenstagare i Norge och det finns över 100 MARIUS®-produkter. En översikt över dessa som inkluderar bland annat den klassiska lusekoftan i ull från Rauma, sängkläder från Princess, kläder från OnePiece och köksprodukter från EyePOC och CACAS finner du här: https://www.marius.no/marius-shop-indeks

Är du intresserad av att jobba med det ikoniska MARIUS®mönstret? Ta kontakt med Kristin Tjulander på kristin@bulls.se eller telefon +46 70 763 28 72 for att boka möte eller besök MARIUS® monter D01:23 på Oslo Design Fair.

Varmt välkomna!

Bulls Licensing & Marius of Norway

Vad är en produktlicens?

Licensiering är processen då man juridiskt “lånar” ett upphovsrättsligt skyddat varumärke för att använda på sin produkt eller i marknadsföringssyfte. Exempel på skyddade immateriella rättigheter kan vara kända personer, film och litterära karaktärer, konstnärer, logotyper, grafiska designs, slogans, signaturer etc.

Topics

  • Art, Culture, Entertainment

Contacts

Kristin Tjulander

Press contact Marketing & Sales Director

Gustav Melin

Licensing Director/ Head of International Licensing +46 73-36 42 929

Related content