Dny otevřených Fordů lákají na snížené ceny

Tisková zpráva   •   Bře 16, 2018 11:12 CET

Jednou z hvězd Dnů otevřených Fordu bude i Ford Kuga, který je teď nejdostupnější od svého uvedení na český trh
  • V pátek 23. a v sobotu 24. března proběhnou tradiční Dny otevřených Fordů
  • Zákazníci budou moci využít nových akčních cen pro modely vozů Ford
  • Autorizovaní partneři Fordu připraví občerstvení a aktivity pro celou rodinu

/V Praze, 16. března 2018/ – V pátek 23. a v sobotu 24. března proběhnou u všech autorizovaných partnerů tzv. „Dny otevřených Fordů“, během nichž se návštěvníci budou moci seznámit s nejnovějšími modely a využít nových akčních cen. Dealeři navíc připravují
i doprovodné akce pro celou rodinu.

Zákazníci si tak v jednotlivých dealerstvích budou moci vyzkoušet nové kompaktní SUV Ford EcoSport, nebo vyzkoušet mimořádné pohodlí konferenčního uspořádání sedadel v novém Fordu Tourneo Custom.

Kromě těchto dvou zcela nových modelů budou návštěvníkům k dispozici například i dva členové rodiny SUV Ford – a sice modely Kuga a Edge.

Dny otevřených Fordů se přitom pojí i s vyhlášením nových akčních cen pro nejpopulárnější verze modelu Kuga. Ty se snížily o 20 000 Kč a základní verze Trend s optimální standardní výbavou
a motorem 1.5 EcoBoost o výkonu 120 k je aktuálně k dispozici již od skvělých 479 900 Kč. Nejprodávanější provedení Titanium Top Edition s motorem 1.5 EcoBoost s výkonem 150 k nabízí Ford za 579 900 Kč a to včetně nejžádanějších prvků výbavy, jako jsou například vyhřívaní čelního skla, předních sedadel a volantu, navigace a metalický lak.

Jednotliví dealeři si pro návštěvníky připraví vlastní atraktivní program, jehož součástí bude například výstava veteránů, beseda s cestovateli, zábavné aktivity pro děti, módní přehlídka, nebo závody v simulátorech. Pro všechny návštěvníky Dnů otevřených Fordů nebude chybět ani kvalitní občerstvení.

„Dny otevřených Fordů u našich partnerů jsou již osvědčenou tradicí – a já věřím, že i letos pomohou zájemcům o vozy Ford se seznámit zábavnou formou s nejnovějšími modely
a atraktivními nabídkami,“
komentoval to marketingový ředitel českého Fordu Libor Beneš.

By submitting the comment you agree that your personal data will be processed according to Mynewsdesk's Privacy Policy.