Pressemitteilung -

A CAS partnerprogram új üzleti lehetőségeket kínál Várjuk partnereinket: A CAS partnerprogram új üzleti lehetőségeket kínál

Az informatikai szolgáltatóknak és rendszerüzemeltetőknek nehéz dolguk van, amikor arról kell dönteniük, hogy melyik szoftverház legyen a partnerük. Nem egyszer hosszú távú sikerük múlik a választásukon, és azon, hogy milyen jól egyensúlyoznak olyan kulcsfontosságú tényezők között, mint a stratégia és az üzleti trendek.

A CAS Software AG mint a kis- és középvállalatok egyik vezető CRM-szolgáltatója kiváló CRM-megoldásokat kínál, melyekhez kiemelkedő ügyfélelégedettségi mutatók és egy tisztességes, díjnyertes partnerprogram társul.

Ma már több mint 200 vállalat tartozik globális partnerhálózatunkhoz – mindegyik sikeres a saját üzleti területén, illetve a régiójában. Ezek az üzleti területek jellemzően nagyon különbözőek lehetnek, a tanácsadói szolgáltatásoktól a szoftververmegvalósításon, a testreszabáson, a szakmai képzésen, az interfészprogramozáson és az ipari megoldásokon át a CAS Software alapú bővítményekig.

Erős és sikeres együttműködés

Minden partnerség alapja a bizalom, a tisztesség és az egyenlőség – ezek a minőségek alapoznak meg minden CAS-partnerséget és ezek jellemzik a CAS-partnerhálózatot.

A közös munka, a gondolatcsere és az együttműködés fejlesztése révén minden tag erősödik, és növekedhet a siker. Másokkal csapatot alkotva a partnerek képessé válnak arra, hogy nagyobb és változatosabb projektekre vállalkozhassanak, és azokat sikerre vigyék.

A CAS-partnerek átfogó képzésekben részesülnek, és folyamatos minősítésen esnek át a képesítések széles körének biztosítása érdekében. A CAS Partner minősítés megszerzése a szakértelem, a kompetencia és a sikeres projekt egyértelmű jele a többiek számára.

Profitáljon a szoros szállítói kapcsolatból

„A tudás az egyetlen árucikk, amely annál inkább megsokszorozza magát, minél többször megosztják.” Az innovatív termékeket a visszajelzések gyarapítják, mert a partnerekkel, ügyfelekkel és a piac más érdekelt szereplőivel való szoros és állandó eszmecsere lehel életet beléjük. A CAS Software megosztja partnerhálózatával átfogó szakértelmét és hatalmas tapasztalatát. A partnereknek a termékfejlesztésbe és a szoftvertesztelés folyamatába való korai bevonása erősíti a csapatszellemet és az együttműködést. Cserébe pedig a CAS-partnerek új impulzusokkal és üzleti ötletekkel gazdagítják a céget. Ez növeli a CAS innovatív szellemét és segít abban, hogy kiváló termékeket fejlesszenek, amelyek most és a jövőben is találkoznak a vásárlói szükségletekkel és a piaci igényekkel. A szoros kapcsolat és az információcsere révén új kapcsolatok és potenciális új ügyfelek is elérhetővé válnak.

Válassza a legjobb partnert

A CAS Software Németországban már jól ismert, mint a kkv-k számára készülő CRM-ek területének piacvezetője, és úttörő szerepet játszik az xRM, azaz a jövő generációjának kapcsolatkezelése területén. Az innovatív CRM-megoldások kiemelkedő vevői elégedettséget testesítenek meg, emellett vezető helyezéseket érnek el a termék-összehasonlításokban és tesztekben, illetve a sikeres ügyfelek tekintetében. Mindez értékes orientáció azoknak az új ügyfeleknek, akik bonyolultnak találják a CRM-piacot. A CAS-partnerek profitálnak a CAS márka népszerűségéből és piaci elismertségéből. Ez pozitív szinergiát is jelent az általuk nyújtott kapcsolódó termékekkel és szolgáltatásokkal.

Kiváló marketing és értékesítés a közös sikerért

A CAS Software elsősorban tanúsított partnerein keresztül forgalmazza szoftvermegoldásait. Így minden marketingtörekvés a partnerek kiszolgálására összpontosul. A vonzó marketinganyagok széles palettája mellett a CAS Software értékes tippeket és ötleteket is kínál az új marketingakciókhoz és -kampányokhoz. A CAS Marketingcsapat tanácsadó szolgáltatásokat, valamint szakkiállításokon való közös részvételi lehetőséget is kínál.

A CAS Partnerportál és a havi hírlevél rendszeresen tájékoztatja a partnereket az új fejlesztésekről és trendekről, továbbá hozzáférhetővé teszi számukra az összes szükséges értékesítési és marketinganyagot, illetve az ügyfélszerzést segítő sablonokat és egyéb információkat.

97% ajánlja a CAS-partnerséget – Ön mikor vág bele?

A fenntartható partnerség nemcsak szabály a CAS-nél, hanem a kiváló partnerprogram kiváló mutatója is.

Egy 2016-ban készült független tanulmány másodszorra választotta a CAS Software-t a legjobb CRM-szolgáltatónak az értékesítési csatornák területén, valamint az egyetlen olyan szolgáltató volt, amely „5 csillagos értékelést” kapott partnerprogramjáért.

A kiváló bevételi lehetőségeket biztosító, vonzó partnerprogram mellett olyan kulcstényezők is fontos szerepet játszanak a sikeres együttműködésben, mint a márkaelismertség, a minőség és a piaci lehetőségek.

Beszéljen még ma a CAS Software-rel, és tudja meg, milyen lehetőségeket tud nyújtani a CAS Software Önnek, mint érdekelt IT-szolgáltatónak vagy rendszerháznak.

Links

Themen

  • Computer, Computertechnologie, Software

Kategorien

  • international press releases

A CAS Software AG-ről

A CAS Software AG-t Martin Hubschneider és Ludwig Neer alapította 1986-ban. A vállalat, melynek „szenvedélye az ügyfélközpontúság”, jelenleg szoftvermegoldásokat fejleszt, és mára a kis- és középvállalatok (kkv-k) számára készülő CRM- és xRM-megoldások vezető német szolgáltatójává vált

A CAS Software AG nemzetközi vállalat: tevékenysége öt földrészen több mint 30 országra terjed ki, és több mint 200 stratégiai partnerséget foglal magában. Szoftvertermékeik több mint 11 nyelven érhetők el. Termékportfóliójukban CRM-alkalmazások, xRM-megoldások és testreszabott ipari megoldások egyaránt megtalálhatók. A különböző cégek és szervezetek számára azért előnyösek ezek a megoldások, mert segítségükkel olyan sikeres és fenntartható üzleti kapcsolatokat építhetnek, amelyek jobban hasznosítják a vállalati tudást, és növelik a munkatársak hatékonyságát. Világszerte több mint 20 ezer vállalat több mint 300 ezer munkatársa használ CAS-termékeket. A vállalat számos díjban részesült innovatív termékeiért és a kkv-szektorban végzett tevékenységéért, így például megkapta az „Év munkáltatója” díjat az országos TopJob versenyen, és fő nyertese volt a Top100 versenynek, mint az „Év innovátora”.

További információ:

Érdekli a partnerség a CAS Software-rel?

További információkat itt talál:

http://www.cas-crm.com/partnership

Sikeres CAS-partnervállalatok osztják meg Önnel tapasztalataikat – nézze meg ezt a videót:

https://youtu.be/s95g9wEmCfw

Tudjon meg többet a kis és középvállalatok számára készült CRM-megoldásokról:

http://www.cas-crm.com

Kontakt

Alexander Dupps

Pressekontakt Pressereferent 0721/9638-782