Pressemeddelelse -

3’s top 10 over mest solgte mobiler i maj

OnePlus’ nye flagskib, OnePlus 7 Pro, har på få uger taget danskerne med storm. Det viser en opgørelse over de mest solgte mobiler i maj måned hos teleselskabet 3. Også Huawei og Samsung optræder på listen, hvor Apples iPhones fortsat optager de fleste pladser.

Kun to uger efter lanceringen af den nye OnePlus 7-serie har topmodellen OnePlus 7 Pro indtaget en sjetteplads på 3’s opgørelse over mest solgte mobiler i maj. Efter en kort pause i april er Samsung S10+ desuden igen at finde på listen, og med flere modeller fra OnePlus på vej, skal Apple muligvis til at se sig over skulderen.

”OnePlus er kommet meget stærkt fra start med 7-serien og med god grund. Vores kunder har længe været fans af deres kombination af høj kvalitet og skarpe priser, så jeg er spændt på at se, hvordan de næste modeller i serien klarer sig. Vi har høje forventninger til dem,” siger David Elsass, der er direktør for 3’s privatmarked.

Mere tryghed om Huawei

Lige over OnePlus 7 Pro på listen ligger topmodellen fra den hårdt prøvede kinesiske smartphoneproducent Huawei. Huawei P30 Pro lå i sidste måned nummer to på 3’s liste, men er krøbet et par pladser ned i maj måned, hvor USA’s præsident forbød amerikanske virksomheder som Google at handle med selskabet.

”Huawei P30 Pro ligger som nummer fem stadig meget flot på listen. Der er ingen tvivl om, at den første uvished om, hvad Trumps forbud fik af konsekvenser for forbrugerne, fik mange til at holde igen. Men de seneste udmeldinger fra Huawei har skabt fornyet tryghed. Alle produkter, der allerede er solgt, eller som ligger på lager, vil fortsat kunne benytte Googles services og vil blive opdateret med bl.a. sikkerhedsbeskyttelse. Så hvis man har gået og luret på P30 Pro’ens verdensklasse kamera og flotte design, kan man roligt slå til,” siger David Elsass.

Apple Airpods hitter

På tilbehørssiden ligger særligt skærmbeskyttelse og covers i top sammen med ét enkelt high-end-tilbehør. Apples populære trådløse høretelefoner, Apple Airpods, kan efterhånden spottes overalt i gadebilledet og har siden april ligget på en tredjeplads over mest solgte tilbehør hos 3. Men ifølge 3 burde høretelefonerne ligge højere på listen.

”Høretelefonerne er på kort tid blevet så populære, at vi har svært ved at følge med efterspørgslen. Vi har desværre ikke fået leveret så mange, som vi havde håbet på, og det afspejles selvfølgelig i salget,” forklarer David Elsass.

Top 10 solgte mobiler i maj 2019

  1. iPhone Xr
  2. iPhone Xs
  3. iPhone 7
  4. iPhone 6S
  5. Huawei P30 Pro
  6. OnePlus 7 Pro
  7. iPhone Xs Max
  8. iPhone 8
  9. Samsung Galaxy S10 Plus
  10. Samsung Galaxy S10

Top 10 solgte tilbehør i maj 2019

  1. PanzerGlass til iPhone 6/6S/7/8
  2. PanzerGlass til iPhone X/XS i sort
  3. Apple AirPods med opladningsetui
  4. ON iPhone Xr TPU ultratyndt gennemsigtigt cover
  5. ON Lightning-kabel 1,5 meter
  6. PanzerGlass til iPhone X
  7. ON iPhone X/Xs TPU ultratyndt gennemsigtigt cover
  8. PanzerGlass til iPhone Xr ”Case Friendly” i sort
  9. ON iPhone 7/8 TPU ultratyndt gennemsigtigt cover
  10. Lightning til jackstick-adapter

Top 10 solgte mobiler i april 2019

  1. iPhone Xr
  2. Huawei P30 Pro
  3. iPhone Xs
  4. iPhone 6S
  5. iPhone 7
  6. iPhone 8
  7. iPhone Xs Max
  8. Huawei P30
  9. Samsung Galaxy S10
  10. iPhone X

Top 10 solgte tilbehør i april 2019

  1. PanzerGlass til iPhone 6/6S/7/8
  2. PanzerGlass til iPhone X/XS i sort
  3. Apple AirPods med opladningsetui
  4. PanzerGlass til iPhone X
  5. ON Lightning-kabel 1,5 meter
  6. ON iPhone Xr TPU ultra tyndt gennemsigtigt cover
  7. ON iPhone X Xs TPU ultra tyndt gennemsigtigt cover
  8. HI3G Bundle Pack til iPhone Xr, som indeholder PanzerGlass, ON trådløs oplader og ON gennemsigtigt cover
  9. Lightning til jackstick-adapter
  10. PanzerGlass til Huawei P30 Pro i sort

Related links

Emner

  • Data, Telekommunikation, IT

Kategorier

  • top 10 mobiler
  • huawei
  • tilbehør
  • samsung
  • oneplus
  • apple

3 tilbyder mobiltelefoni og dataforbindelser via 3G, 4G og 4G+ mobilnetværk. 3’s kunder er flittige brugere af data på mobilen og har i en årrække haft det største dataforbrug i Danmark. Med et tilbud om fri roaming i 64 lande via konceptet 3LikeHome ønsker 3 at være det foretrukne teleselskab for rejselystne danskere. 3 i Danmark er en del af 3 Group, som er repræsenteret i Italien, Østrig, England, Irland, HongKong, Indonesien og Sverige. 3 ejes af CK Hutchison Holdings Limited (60%) og Investor  AB (40%). Læs mere om 3 Group på www.three.com og om 3 på www.3.dk

Kontakt

3's pressetelefon

Pressekontakt 31 200 202

Kundeservice

Pressekontakt 70 313 313

Relateret materiale