Gå til indhold
Nye Best Western hoteller i Bergen

Pressemeddelelse -

Nye Best Western hoteller i Bergen

Norges andenstørste by får nu yderligere to Best Western hoteller, når Sandviken Brygge Hotel og Ole Bull Hotel bliver en del af hotelkæden.

Sandviken Brygge Hotel er et hyggeligt bed & breakfast hotel med 45 værelser, beliggende i den charmerende bydel Sandviken i Bergen. Efter at alle værelser er blevet renoveret, går hotellet ind i Best Western fra 1. juni.

Ole Bull Hotel har en fantastisk beliggenhed på Ole Bulls plads midt i hjertet af Bergen centrum. Dette er et lejlighedshotel med 60 enheder, som ligger i tilknytning til Ole Bull Scene og Bocca Restaurant. Efter en opgradering vil dette hotel senere på året ligeledes blive en del af Best Western.

«Bergen er en utrolig vigtig destination, hvor vi længe har arbejdet på at få flere hoteller tilknyttet», siger Hege Ramm, Country Manager Norway ved Best Western Scandinavia. «Vi er rigtig glade for at Bjarte Bergesen nu også vælger Best Western som samarbejdspartner for disse to hoteller».

Bjarte Bergesen driver ligeledes BEST WESTERN Hotell Hordaheimen, som har vært med i Best Western siden 1998. Han siger: «Vores erfaring med Best Western, og den positive udvikling kæden er inde i nu, gør at det føles helt rigtig også at vælge Best Western for disse to hoteller».

«Vi er meget glade for at Best Western vokser med to nye hoteller i Bergen, der jo er en vigtig destination både i Skandinavien og internationalt», siger Johan Kukacka, CEO for Best Western Scandinavia. «Vi har en målsætning om at øge antallet af medlemshoteller i Norge, og dette er en rigtig god start».

Kontaktinformation:

Bjarte Bergesen, Direktør BW Hotell Hordaheimen, Sandviken Brygge Hotel & Ole Bull Hotel
Tel: +47 406 37 000
Email: bjarte@hordaheimen.no

Hege Ramm, Country Manager Norway, Best Western Scandinavia
Tel: +47 920 23 490
Email: hege.ramm@bestwestern.no

Johan Kukacka, CEO Best Western Scandinavia
Tel: +46 735-14 39 00
Email: johan.kukacka@bestwestern.se

Emner

Kategorier


Best Western Scandinavia er en medlemsorganisation med over 130 privatejede Best Western hoteller i Danmark, Norge, Sverige og Island. Engageret værtskab sætter sit personlige præg på hoteloplevelsen for vores gæster. Samtidig har Best Western høje kvalitetskrav til hotelstandarden, hvilket gør at du som gæst ved, hvad du kan forvente samt at pris og produkt stemmer overens. Totalt findes der over 4.000 Best Western hoteller i mere end 100 lande, og hotelkæden er herved verdens største hotelfamilie. 

Kontakt

Johan Michelson

Johan Michelson

Pressekontakt Country Manager +46 735 14 39 01
Sara Hallsund

Sara Hallsund

Pressekontakt Director of Marketing +46 733 780 136