Gå til indhold
Plat de Grand Boulebar
Plat de Grand Boulebar

Nyhed -

Franske klassikere og mere vegansk på menuen på Boulebar

Tre gange om året skifter alle Boulebarer menu og i forrige uge var det så tid til årets første år menubytte. Udgangspunktet er stadig franske klassikere, og den nye menu er udarbejdet af alle Boulebars kokke i skøn forening under ledelse af Johan Ahlstedt, en fremtrædende kok med et hjerte, der banker for det franske køkken.

Sæsonbestemte råvarer, klassiske retter og øget efterspørgsel efter vegansk mad har dannet grundlag for skabelsen af den nye menu. Det giver god variation og retter, der passer til de ca. 200.000 gæster, der vil besøge Boulebar i Danmark og Sverige i løbet af årets første fem måneder.

-Det er sjovt konstant at blive udfordret af de nyeste madtendenser og samtidig beholde forankringen i det klassiske. Det er på mange måder en paradoksal situation, siger Johan Ahlsted om at skabe et godt mix.

Velsmagende nyheder både på fadet og i glasset

Den nye menu tilbyder blandt andet to nye veganske retter: Legumes Maison, en hovedret med belugalinser og grønkål med friteret panisse. Den veganske dessertfavorit er en Crème aux Chokolade med kokossorbet og ristet kokos.

Dagens fisk serveres med druemost, brunet smør, spinat og krydret, bagt blomkål. En frisk og let ret, der fint kan kombineres med et koldt glas hvidvin, fx Sancerre fra Loire-dalen.

Kalvetartar med trøffelnobis, friterede skalotteløg, kapers og sojagelé. Passer godt med et glas rødvin. Vores vintersuppe, Soupe Topinambour på jordskokssuppe med trøffelvinaigrette og grønt er allerede et hit hos mange.

De franske klassikere; østers, steak og moule er naturligvis stadig at finde på menukortet. Den populære Croque Monsieur er tilbage og passer perfekt som en snack under et spil pétanque.

Nye drikkevarer-trends

På kortet over drikkevarer finder man stadig et udvalg af franske øl, men nu er det udvidet med en række franske shots, fx Hot Madagasque med kaffe, vaniljelikør og fløde, som allerede er blevet en klassiker. For dem, der vælger alkoholfri, er der kommet flere franske cidere og most.

Releaseparty igen i maj

Søndag den 13. januar blev den nye menu fejret med et stor Releaseparty, som fandt sted samtidig på alle Boulebarer i Stockholm, Gøteborg, Ørebro, Malmø og København. Releasefesternes succes vil fremover blivet gentaget tre gange årligt. Næste gang søndag den 12. maj.

Den nye menu serveres frem til søndag den 12. maj. For dem, der er nysgerrige efter at se menuen i sin helhed, klik her.

Emner

Kategorier

Regions

Kontakt

Sara Berndtsson

Sara Berndtsson

Pressekontakt Marketing Manager Sweden & Denmark +46(0)735398985

Asbjørn Riis-Søndergaard

Pressekontakt PR konsulent Copenhagen +45 53854684

Relateret materiale

BOULEBAR: Frihed, fællesskab - og et glas pastis

Boulebar tog sin begyndelse på en interrailtur ned gennem Europa. Tre venner faldt pladask for pétanque i en park i Marseilles rustikke gader. For i pétanque er alle lige, og det gør spillet til en sport, der er så meget mere end bare en almindelig sportsgren. Det er en måde at leve, tænke og være sammen på. Gerne over generationer, en middag og et eller flere glas pastis. 

Boulebar tilgængelig på tre steder i Sverige: Stockholm, Göteborg og Malmø og nu også i København.

Boulebar Denmark
Nørregade 18
1165 København K
Danmark
Besøg vores andre nyhedsrum