Pressemeddelelse -

​ADAPTIL® Junior giver hvalpen en tryg start i sin nye familie

Ceva, en international medicinalvirksomhed, der producerer produkter til dyr og dyrs pleje, lancerer ADAPTIL® Junior. Det er et nyt produkt som er udviklet til at give hvalpen en god start i sit nye hjem samt til at forbedre hvalpens indlæringsevne.

ADAPTIL® Junior giver hvalpen den bedste start
En hvalp som kommer til sit nye hjem møder mange nye og uvante situationer som starter i det øjeblik den skilles fra sin mor og sine søskende. Hvalpen skal vænne sig til helt nye miljøer – et nyt hjem, en ny familie og mange nye regler og vaner. Der ud over skal den lære sit navn, bliver renlig, at gå i snor men også at kunne være alene hjemme uden gø og hyle samt mange, mange andre ting.

ADAPTIL® Junior afgiver samme ”tryghedsskabende” feromoner som tæven udskiller kort efter fødslen af sine hvalpe. Det gør at hvalpen føler samme tryghed i sin nye familie som den gjorde da den var hos sin mor. ADAPTIL® Junior forbedrer også hvalpens evne til indlæring og socialisering, og derved skabes et godt grundlag for at hvalpen udvikles til at blive en tryg og velsocialiseret, voksen hund.

At anskaffe sig en hvalp er spændende men også en udfordring
Mere end 60% af dem som anskaffer sig en hund, vælger en hvalp. For de fleste er tanken at den skal blive et nyt lille, kært familiemedlem. Men, som nybagt hvalpeejer kommer der ofte mange udfordringer. For at den første tid sammen skal blive så god som mulig, kan det derfor være godt med et effektivt hjælpemiddel som hjælper hvalpen med at tilpasse sig og til at trives i sit nye hjem.

I flere videnskabeligt kontrollerede studier* har ADAPTIL® Junior vist at have en positiv effekt. Antallet af nætter hvor hvalpen ”græder” eller klynker i sit nye hjem mindskes betydeligt, i forhold til kontrolgruppen, når hvalpene anvendte ADAPTIL® Junior. Studierne viser også at ADAPTIL® Junior gør det lettere for hvalpen at tilpasse sig til nye og ukendte situationer, samtidig med at hvalpens indlæring og socialierings øges.

Ceva er en ledende virksomhed indenfor dyreadfærd
ADAPTIL® Junior er et halsbånd som i en periode på 4 uger udskiller de samme tryghedsskabende feromoner som hunhunden. ADAPTIL® Junior anvendes med fordel fra den dag du henter hvalpen hos opdrætteren og derefter i de første måneder i det nye hjem.

ADAPTIL® Junior er udviklet af Ceva Santé Animale S.A i samarbejde med dyrlæge og forsker Patrick Pageat. Ceva fremstiller både ADAPTIL® og FELIWAY®, to varemærker med en positiv indvirkning på henholdsvist hunde og kattes adfærd, og begge produktserier anvendes af dyrlæger verden over.

ADAPTIL® Junior er ny i ADAPTIL®-familien og er udviklet specielt til hvalpe. ADAPTIL® Junior kan købes på dyreklinikker og i Petshops. www.adaptil.com

* 1. Gaultier E et al, Veterinary Record, 2008; 163, 73-80.
* 2. Gaultier E et al, Veterinary Record, 2009; 164, 708-714
* 3. Denenberg S, Landsberg G M, Journal of the American Veterinary, Medical Association, 2008; 233, 1874-1882.


Mediekontakt:
Annika Kulle, Brand Manager
Telefon: 046-245 68 23
E-post: annika.kulle@ceva.com

Emner

  • Sundhed, sundhedsvæsen, lægemidler

Kategorier

  • ceva
  • hvalp
  • hund

Ceva Animal Health er en verdensomspændende veterinær medicinalvirksomhed som fokuserer på forskning, produktion og markedsføring af lægemidler og produkter til pleje af dyr. Ceva sætter samspillet mellem dyr og mennesker højt og med overskriften ”Togheter, beyond animal health” igangsættes løbende flere innovative projekter. Ceva har ca. 6.000 ansatte og er i dag den hurtigst voksende veterinære medicinalvirksomhed i verden. Ceva Animal Health AB i norden har kontor i både Vejle i Danmark og i Lund i Sverige

Kontakt

Annika Kulle

Pressekontakt Nordic Brand Manager OTC +46 46-245 68 23

Jessica Östman

Pressekontakt Nordic Brand Manager Pharma +46 46-245 68 25

Pauline Eckerström

Pressekontakt Nordic Marketing Coordinator +46 46-245 68 37