Pressemeddelelse -

Danske Spil: Så stor favorit er Axelsen til at blive Årets Sportsnavn

Viktor Axelsen vandt søndag endnu en stor sejr, da han slog Lee Chong Wei i den afgørende kamp i sæsonfinalen i Dubai. Dermed runder danskeren flot af i 2017, der i forvejen har bundt på masser af succes for fynboen. 

Derfor er han også kæmpefavorit til at blive Årets Sportsnavn – en pris, der uddeles den 6. januar til gallashowet Sport 2017.

- Denne sejr sætter en tyk streg under, at Viktor Axelsen har taget store, store skridt i sin udvikling i det her år.

- Han har vundet VM, tre Super Series-titler, sæsonfinalen og han ligger nummer et i verden. Og så har han slået Lee Chong Wei to gange i afgørende finaler. Det er bare helt vanvittigt flot, siger Peter Emmike, oddsansvarlig hos Danske Spil.

- Vi skal slet ikke forklejne hverken Caroline Wozniackis eller Katja Salskov-Iversen og Jena Mai Hansens præstationer, for de har også været imponerende på hver deres måde. I Viktor Axelsen har vi bare set en ung spiller, der er gået fra at være god til at være en superstjerne.

Også før sejren i sæsonfinalen var Axelsen favorit til at vinde prisen. Dog har Danske Spil justeret oddset yderligere efter sejren, så det er gået fra 1,20 til 1,10. Caroline Wozniacki som vinder står til odds 6,00, mens Salskov-Iversen og Hansen står til odds 15,00.

Related links

Emner

  • Sport

Kontakt

Kontakt vores presseafdeling

Pressekontakt 30851785 Danske Spil Presse arkiv