Pressemeddelelse -

​Albertslund er det helt rigtige sted at bo

Sådan lød det fra Sussi Jakobsen, da hun den 4. juni 2017 netop vandt to sidegevinster i Nabolotteriet på hver 50.000 kroner. Og noget tyder på, at vejrhanen i Albertslunds byvåben blæser i den rigtige retning. Søndag blev millionen nemlig endnu engang trukket i Albertslund.

Naboer på samme vej vinder

I ordets bogstavelige forstand, bød søndagens trækning også på et par vaskeægte nabovindere – da de to naboer, Hanne og Hans, begge vandt.

”Det er lige hvad, jeg har ventet på hele livet – og så kommer gevinsten oven i købet dumpende på et tidspunkt, hvor jeg netop har besluttet mig for at gå på pension”, jubler Hanne, som i går blev trukket, som vinder af millionen, og tilføjer ”Et mere heldigt tidspunkt fås vel ikke”.

Og mens Hanne kan kalde sig både nyslået millionær samt vinder af en sidegevinst på 50.000 kroner, kan Hans på matriklen overfor også glæde sig over en sidegevinst på 50.000 kroner. ”Det er da bare løgn – helt fantastisk”, råber Hans i telefonen, da han bliver ønsket til lykke med de 50.000 kr. af Direktør Elisabeth Jørgensen fra Det Danske Klasselotteri.

”Min kone og jeg er folkepensionister – og min kone går ikke så godt, så vi skal nyde rigtig meget at gøre nogle ting sammen i sommer”, fortæller Hans glædestrålende.

Danmarks heldigste by?

I gamle dage blev den 11. juni kaldt ’Fandens fødselsdag’, fordi der her skulle betales terminer. Denne betegnelse er der nok ikke mange borgere i Albertslund, som bruger om datoen.

For efter de to første søndage i juni, må Albertslund være med i kampen om at blive betegnet, som Danmarks heldigste by. Hovedgevinsten på 1 Million kroner er således faldet i byen to trækninger i streg.

”Det er bare så skønt. Min mand og jeg kiggede længe på hinanden, da sms’en tikkede ind, og vi kunne slet ikke forstå, at det var rigtigt, men den er god nok”, klukker en glad Line i telefonen – hun har netop vundet 50.000 kroner. ”Nu tror jeg, at vi skal have et nyt køkken – ih, hvor jeg glæder mig”, afslutterLine.

Glæden er også stor hos Frank, der ligesom Line har vundet 50.000 kroner.

”Det er helt vildt. Nu kan vi virkelig få en herlig sommerferie – det er bare så godt”, fortæller Frank og fortsætter ”Jeg kender Dorte, der vandt 50.000 kr. i sidste uge. Derfor tænkte jeg, sådan et lod må jeg også have – og vips, så var der gevinst. Så skønt”, slutter Frank med glæde i stemmen.

Tilbage står blot det åbenlyse spørgsmål - kan Albertslund tage tre på stribe, eller falder millionen og de mange sidegevinster i en anden by på søndag?

Emner

  • Livsstil, mode, fritid

Lotteri har danskerne kunnet spille i århundreder. Faktisk er Klasselotteriet Danmarks ældste lotteri og en af landets ældste virksomheder. Historien går helt tilbage til 29. juni 1753, hvor Frederik 5. ved kongelig forordning gav Det Kongelige Opfostringshus privilegium til at drive lotteri. I 1754 blev de første trækninger foretaget på Charlottenborg i København. Men allerede i 1771 fratog Struensee dem privilegiet, og lotteriet har siden været ejet af Den Danske Stat.

Kontakt

Nick Vinther Demant

Pressekontakt Vinder- & PR-ansvarlig (+45) 3342 0978