Pressemeddelelse -

Jetpak Danmark A/S styrke sin position på det danske marked og starter egen lufthavnshandling i Kastrup Lufthavn (CPH), samt åbner for eksport ud af Aarhus Lufthavn (AAR).

Egen handling i Kastrup Lufthavn (CPH)

Per 1. april 2017, starter Jetpak Danmark A/S egen lufthavnshandling I Kastrup Lufthavn. Vi ønsker at styrke vores position og vi vil via egen handling sikre høj kvalitet og samtidig tilbyde de hurtigste transit-, ind- og udleveringstider. Det er vores Produktion Chef, Lars Støckel som står i spidsen for vores team af erfarende terminalportører og samtidig med vores nye handling setup, styrker vi også både kørsels- og salgs-styrken, siger Rasmus Enderslev, Sales Manager Europe.

Vores nye adresse er: Jetpak Danmark A/S, Kystvejen 16B, 2770

Jetpak tilbyder eksport fra Aarhus Lufthavn:

På samme dag, som vi starter Kastrup op, er det med stor gælde at vi er også er tilbage i Aarhus Lufthavn (AAR). Vi har længe tilbudt import til Aarhus, men per 1. april 2017 kan vi også tilbyde eksport. Vi er sikker på at vores kunder vil hilse den nye mulighed velkommen og vi ser frem til at kunne servicere vores Jyske kunde endnu bedre, afslutter Lars Støckel.

For yderligere information, venligst kontakt:

Rasmus Enderslev

Sales Manager Europe

(+45) 41 32 27 00

rasmus.enderslev@jetpak.dk

Lars Støckel

Produktions Chef Danmark

(+45) 41 32 27 03

lars.stockel@jetpak.dk

Emner

  • Transport

Kategorier

  • jetpak
  • budtransport
  • flyfragt
  • flyforsendelser
  • ekspress leverandør
  • hastetransport

Skal det gå lynhurtigt, og vil du gerne være sikker på, at tingene kommer frem i tide? Så er Jetpak det helt rigtige valg. Her får du nemlig Nordens hurtigste og mest punktlige leveringer. Det betyder, at vi kommer som lovet, så ingen – hverken afsender eller modtager – behøver at sidde og vente unødigt. Vi ved nemlig, hvor dyrebare tiden er. Derfor lover vi, at vi kommer – On time in no time.

Kontakt

Rasmus Enderslev

Pressekontakt Sales Manager +45 41322700