Pressemeddelelse -

Jetpak Top Holding køber 3D Logistik A/S

Jetpak Top Holding har underskrevet en aftale på køb af alle aktier i 3D Logistik, som vil blive integreret i Jetpak Top Holding AB med effekt fra 02. Januar 2020.

3D Logistik A/S er en dansk baseret ekspres logistik virksomhed med hovedkontor i Kolding. Virksomheden har 35 ansatte og en årlig omsætning på 100 MDKK (140 MSEK).

3D har et stærkt fokus på tidskritiske løsninger og har udviklet en stærk position inden for Pharma og Healthcare segmentet samt andre transportløsninger, som omfatter tids- og temperaturkritiske transporter.

”Købet af 3D Logistik er et vigtigt skridt mod at sikre en fremtidig vækst inden for mindre cykliske vertikaler, og vil styrke vores vækst og strategiske position i Norden. 3D CEO Steen Møller har positioneret 3D som en stærk aktør i specialiseret ekspres logistik, og jeg ser frem til at fortsætte denne rejse sammen med Steen og hans team” siger Jetpak CEO Kenneth Marx.

3D’s nuværende ledelse vil være en vigtig del af Jetpaks fortsatte nordiske ekspansion på tids- og temperaturkritiske løsninger samt den fortsatte styrkelse af Jetpaks markedsposition i Danmark.

For yderligere information, kontakt venligst:

Kenneth Marx, CEO Jetpak. +46 (0) 73 368 54 00, kenneth.marx@jetpak.com

Emner

  • Transport

Jetpak er den enkle og hurtigste løsning for prioriterede leveringer dør til dør. Vi har løsninger til både spontane transportbehov og skræddersyet logistik. Jetpak er repræsenteret i mere end 150 steder i Danmark, Sverige, Norge, og Finland, og siden 2015 også i Amsterdam, Düsseldorf og Bruxelles. Din levering er vores vigtigste prioritet og som kunde er du altid prioritet. Vi er Jetpak - enkle, hurtigst og mest præcise. Læs mere om www.jetpakgroup.com.

Kontakt

Rasmus Enderslev

Pressekontakt Sales Manager +45 41322700