Pressemeddelelse -

Katinka spiller koncert på Kulturværftet 14. marts 2019

Den københavnske kvartet Katinka tager i disse dage Danmark med storm med deres nye album Vokseværk, der er blevet spillet flittigt over hele radiofladen. Bandets poetiske og eksperimenterende popmusik har ikke bare ramt radiostationernes playlister, men også landets spillesteder, hvor bandet har spillet for fulde huse over hele landet. Nu er turen kommet til Kulturværftet i Helsingør, hvor publikums forventninger, med rette, også kan forvente et vokseværk.

Krads ærlighed og musikalsk eventyrlyst har etableret Katinka som et elsket band blandt kritikere, radiolyttere og koncertgængere. Den københavnske kvartet har bl.a. vundet en Steppeulv i kategorien “Årets håb” (2017) og Carl Prisen i kategorien “Årets Komponist – pop” (2018).

2000 METER I FRIT FALD

I foråret 2017 kom debutalbummet fra et egenrådigt band, som uden hensyn til at lave hits eller se hotte ud, har kastet sig ud i stormfulde højder af lyd og ned i lyriske afgrunde, hvor alle de små forbitrede følelser flyder fortvivlede rundt. I efteråret 2018 er de klar med efterfølgeren Vokseværk, hvorfra den første single 2000 meter i frit fald allerede er i heftig rotation på både P6 Beat og P4. Tekstuniverset er en vigtig del af kvartettens udtryk – alle teksterne er på dansk og er bilag og udklip fra forsanger Katinka Bjerregårds egen dagbog.

Katinka består af: Katinka Bjerregaard (vokal, ukulele), Simon Ask Ladekarl (guitar, produktion), Marie Hageltorn Christiansen (keys, kor) og Tobias Pedersen (trommer).

Praktiske informationer:

Tid: 14. marts 2019, kl. 20.00

Sted: Kulturværftet, Allegade 2 i Helsingør

Billetter: Billetsalget starter den 1. november kl. 10.00 på www.kuto.dk  - billetpris: 195 kr. 

Emner

  • Kunst, kultur, underholdning

Kategorier

  • katinka
  • kulturværftet

Kulturværftet ligger på havnen i Helsingør og udgør sammen med M/S Museet for Søfart og Kronborg Slot området Kulturhavn Kronborg. Kulturværftet er Nordsjællands største kulturhus, som sammen med byens ældre kulturhus Toldkammeret lægger scener og rum til en bred vifte af lokale, nationale og internationale kulturevents året rundt. 

Kontakt

Anne Borg

Pressekontakt PR, Kommunikation & Marketing Koncerter, festivaler & program 41869423