Pressemeddelelse -

Rival Sons giver koncert på Kulturværftet i Helsingør 31. juli

Det kræver et ganske særligt talent at lave rock, der lever op til legender som Led Zeppelin, The Doors og The Rolling Stones. Dette talent besidder amerikanske Rival Sons, der nu vender tilbage til live-scenen i Europa efter at have spillet support for – ja, selveste The Rolling Stones. Rival Sons indtager Store Scene på Kulturværftet den 31. juli, og vi glæder os til at slå håret ud og hylde alle kæmperne i deres vitale og hårdtslående rock-univers.

Rival Sons står for en klassisk men unik blues/rock-sound, som drager inspiration fra 60’erne og 70’ernes største bands. Annonceringen af deres Europa-tour 2019 følger i hælene på udgivelsen af singlen ”Do Your Worst” - det første udspil fra deres nye album Feral Roots, der er produceret af den GRAMMY prisvindende producer Dave Cobb.

ROCK AF ALLERHØJESTE KVALITET

Med et solidt bagkatalog, inklusiv fem albumudgivelser, og en masse live-erfaring som support-act for bl.a. Black Sabbath, AC/DC og Kiss, bliver det utvivlsomt en aften med rock af allerhøjeste kvalitet. Og når selveste Jimmy Page har anerkendt deres talent, så er man ikke i tvivl om, at Rival Sons kan levere varen.

Da bandet besøgte Danmark på Voxhall i 2017, gav heavymetal.dk dem 9/10 dødningehoveder og skrev:

”For satan, hvor var de tændte fra starten. Hvis trommeslageren Mike Miley ikke skrålede med bag gryderne, hoppede han nærmest på sin trommestol. Til tider stod han endda op og spillede. Bandet er eller ikke det mest bevægelige, men de er kendt for at spille ærlig rock uden stjernenykker, og det fik vi så. Fuld autencitet.”

Koncerten arrangeres i samarbejde med The Tivoli, Helsingborg. 

Praktisk information

Tid: 31. juli kl. 20.00

Sted: Kulturværftet, Store Scene, Allegade 2 i Helsingør

Billetter: 315 kr. på www.kuto.dk

Billetsalget starter fredag den 26. april kl. 10.00. 

Emner

  • Kunst, kultur, underholdning

Kategorier

  • the tivoli
  • rival sons
  • kulturværftet

Kulturværftet ligger på havnen i Helsingør og udgør sammen med M/S Museet for Søfart og Kronborg Slot området Kulturhavn Kronborg. Kulturværftet er Nordsjællands største kulturhus, som sammen med byens ældre kulturhus Toldkammeret lægger scener og rum til en bred vifte af lokale, nationale og internationale kulturevents året rundt. 

Kontakt

Anne Borg

Pressekontakt PR, Kommunikation & Marketing Koncerter, festivaler & program 41869423