Pressemeddelelse -

HØJEFFEKTIV 36 VOLT BATTERIDREVET PLÆNEKLIPPER

  • Fremragende driftstid: Ryobis 36 volt Lithium+ batteriserie med IntelliCell™ teknologi er blevet opgraderet yderligere med introduktionen af det nye 5,0 Ah batteri og det nye højeffektive drivsystem, der kombineret kan klippe et areal op til 800 m2 på en opladning.

  • Klippekapacitet: Aerodynamisk design, bioklip og 46 cm metalklinge sikrer fremragende skæreydelse hver gang.

  • Kulfri motor: Gør motoren stærkere, øger driftstiden og forbedrer holdbarheden

Den nye 36 volt højeffektive plæneklipper fra Ryobi® løfter batteridrevet klippekapacitet til et nyt niveau. 36 volt Lithium+ sortimentet udvides og omfatter nu en ny plæneklipper der drives af et 5,0 Ah batteri samt et højeffektivtdrivsystem med en kulfri motor. Kombineret giver den avancerede batteriteknologi og det nye drivsystem en uovertruffen klippekapacitet på det batteridrevne marked. Plæneklipperen RLM36X46H50HI kan på en opladning klippe et areal op til 800 m² og er designet til at kunne klare selv de mest krævende græsplæner.

Det aerodynamiske design, bioklip og den 46 cm store metalklinge sikrer en fremragende skæreydelse. Den praktiske græskam gør det let at klippe langs mure og kanter samt  få ensartede og pæne resultater hver gang!

Plæneklipperen tilbyder både lang driftstid og høj ydeevne, men de innovative funktioner stopper ikke der. Det smarte design indeholder flere funktioner, der gør plæneklipperen let at anvende, opbevare og komfortabel ved længere tids anvendelse. En af de smarte funktioner er det ergonomiske håndtag Vertebrae™ der både har flere grebsstillinger og en  strømindikator med LED-lys. Andre innovative funktioner er den korte monteringstid. Det tager ca. 5 min. at monterer plæneklipperen første gang den tages i brug. Derudover har den et sammenklappelige håndtag og en sammenklappelig græsopsamler, der gør den let at opbevare steder med begrænset plads.

Den højeffektive 36 volt Lithium+  plæneklipper fra Ryobi® tilbyder; lang driftstid, høj ydeevne, nem opbevaring og øget brugerkomfort.

Specifikationer:

RLM36X46L50HI

Spænding

36 volt

Klippekapacitet

46 cm

Drift

Manuel

Bioklip-funktion

Ja

Leveres inkl.

1 x 36 volt Lithium+ 5,0 Ah batteri og bioklip-prop

Specifikationer:

Beskrivelse

Model

 Vejledende pris inkl. moms

Lithium+ 36 volt højeffektiv plæneklipper

RLM36X46L50HI

4.499,-

Alle RYOBI® produkter leveres med 2 års garanti.

For mere information om RYOBI® og vores produkter, besøg  www.ryobitools.dk

Mere information

For yderligere information kontakt Trade Marketing Manager Consumer Fredric Backert på telefon +46 738 20 80 90  eller e-mail: fredric.backert@tti-emea.com. For information om nærmeste RYOBI® forhandler kontakt kundeservice på telefon 43 56 55 55 eller besøg www.ryobitools.dk.

Om RYOBI®

RYOBI® har i mere end 40 år været den førende producent af højkvalitets værktøj til den helt rigtige pris. RYOBI® lytter hele tiden til markedets ønsker og har derfor kunne udvikle innovative værktøjer med alle påkrævede egenskaber til professionelle håndværkere eller til seriøse ’gør-det-selv’-folk. RYOBI® værktøj vil altid give dig valuta for pengene hvad enten om det er til værkstedet eller i haven. RYOBI® indgår ligesom Homelite® og de professionelle elværktøjsmærker AEG® og Milwaukee® i Techtronic Industries’ brede produktprogram.


Related links

Emner

  • Hobby

Kategorier

  • ryobi
  • græsslåning
  • græsslåmaskine
  • plæneklipper
  • harvearbejde
  • haven
  • lithium+ batteri
  • lithium+
  • 36 volt
  • 36 v

Techtronic Industries (TTI) er en førende leverandør af elektrisk værktøj til forbrugere og til professionelle indenfor for konstruktions- og byggebranchen. Som den næststørste aktør på verdensmarkedet er TTI leveringsdygtige i totalløsninger på elværktøj og har et stærkt fokus på højkvalitetsmærker og innovative produkter. TTI’s brede vifte inkluderer højkvalitets elværktøj fra Milwaukee, AEG og Ryobi samt havemaskiner fra Homelite.

Kontakt

Henrik Nielsen

Pressekontakt Product Manager, Milwaukee +45 24 89 10 23

Kim westring Madsen

Pressekontakt Key Account Manager AEG & Ryobi

Daniel Lawaetz

Pressekontakt Marketingkoordinator, Milwaukee Marketing & PR +45 22 90 05 70

Kim Frost

Pressekontakt Business Development Manager - Tilbehør Tilbehør +45 43 56 55 55

Pia Nielsen

Pressekontakt Trade Product Manager - Tilbehør Pressekontakt tilbehør +45 43 56 55 55

Katja Søgaard

Pressekontakt Marketingkoordinator Pressekontakt 40 57 72 26

Magnus Karlsson

Pressekontakt Trade Marketing Manager - Milwaukee Pressekontakt +46 (0)705-43 95 71

Thomas Møller

Pressekontakt Marketing Communication Manager, Milwaukee Ansvarlig for presserummet (+45) 43 56 55 55