Pressemeddelelse -

MILWAUKEE® M18 FUEL™ SUPER HAWG® LAVER UBESVÆRET 152 MM-HULLER.

Milwaukee® introducerer en ny batteridrevet vinkelboremaskine, der udover at kunne bore huller op til 152 mm, også kan bore hele 75 huller med et 65mm sneglebor pr. opladning. M18 FUEL SUPER HAWG® er optimeret til rørarbejde og HVAC, og er det første batteridrevede værktøj af sin art for professionelle. Det kan bore op til 117 mm med store selfeed bits og op til 152 mm med hulsave.

“DA VI LANCEREDE DEN PRISVINDENDE M18 FUEL HOLE HAWG® SIDSTE ÅR, LOVEDE VI INDEN FOR DEN NÆRMESTE FREMTID AT KOMME MED EN INNOVATIV LØSNING, DER VAR OPTIMERET TIL BORING I ENDNU STØRRE DIAMETRE,” FORTÆLLER THOMAS MØLLER, TRADE PRODUCT MANAGER FOR MILWAUKEE. “ET ÅR SENERE HAR VI SÅ FORNØJELSEN AF IKKE BLOT AT HOLDE, HVAD VI LOVEDE, MEN TILBYDE EN LØSNING, SOM FULDSTÆNDIG VIL FJERNE BEHOVET FOR AT BRUGE GENERATORER OG FORLÆNGERLEDNINGER PÅ BYGGEPLADSEN.”

Ligesom med alle M18 FUEL-produkterne, så er den nye SUPER HAWG® udviklet til de mest krævende håndværkere i verden. M18 FUEL-produkterne har en revolutionerende ydeevne og indeholder tre specielle nyskabelser fra Milwaukee® – den kulfrie POWERSTATE motor, REDLITHIUM-ION™-batteriet og REDLINK PLUS™-elektronik med hidtil uset ydeevne, holdbarhed og driftstid.

Den kulfri POWERSTATE motor arbejder hårdere, holder i længere tid og omdanner energi til kraft på en mere effektiv måde. Det gør det muligt med M18 FUEL SUPER HAWG® at bore gennem huller med større diameter. Motoren er designet, udviklet og bygget af Milwaukee®, så den kan fungere i mange år uden vedligeholdelse, uden sliddele, uden tab på grund af vibration og med mindre varmeudvikling.

REDLINK PLUS-elektronikken er det mest avancerede elektroniksystem på markedet. Elektronikken beskytter motoren og gearkassen mod skade ved at lukke ned for værktøjet, når det kører fast, f.eks. i situationer hvor det rammer et søm eller borer gennem tætte materialer. Den avancerede elektronik sørger for kommunikation mellem værktøj, batteri og lader for at opretholde de ideelle betingelser for værktøjet og beskytte det mod overbelastning, overophedning og overafladning.

Milwaukee® REDLITHIUM-ION™-batterier giver op til 2,5 x længere driftstid og opladninger end standard Lithium-Ion batterier. Det betyder bl.a. at M18 FUEL SUPER HAWG® klarer hele 75 huller med et 65 mm sneglebor pr. opladning. REDLITHIUM-ION™-batteriet fungerer køligere og kan anvendes i klimaer under -20°C, uden at gå på kompromis med ydeevnen. En strømindikator viser også batteriets resterende strømniveau.

Derudover leveres M18 FRADH-modellen med en ny QUIK-LOK borepatron til skift af de fleste bor og hulsave uden brug af nøgle. Værktøjet er også udstyret med en mekanisk kobling med nedgearing, hvis boret skulle sætte sig fast.

Specifikationer:

M18 FUEL™ SUPER HAWG® vinkelboremaskine (M18 FRAD-0).

Lav hastighed: 0-350 o/m

Høj hastighed: 0-950 o/m

Mekanisk kobling med lav hastighed

Tandkransborepatron i metal

Indbygget nøgleholderM18 FUEL™ SUPER HAWG® vinkelboremaskine med QUIK-LOK™-borepatron (M18 FRADH-0).

Lav hastighed: 0-350 o/m

Høj hastighed: 0-950 o/m

Mekanisk kobling med lav hastighed

7/16” QUIK-LOK™-borepatron


Hvis du vil se mere om de nye produkter, eller finde den nærmeste forhandler, så besøg www.milwaukeetool.dk

OM MILWAUKEE®

For over 90 år siden blev det første stykke Milwaukee-værktøj skabt i Wisconsin, USA. Siden da har Milwaukee fokuseret på én ting: at producere de bedste og mest slidstærke værktøjer til professionelle brugere. I dag er Milwaukee et navn, der forbindes med produkter af den højeste kvalitet, længste levetid og største pålidelighed, som man kan købe for penge.

Hos Milwaukee er heavy duty mere end blot en del af et slogan. Det er et løfte om at udbyde det bedste til professionelle brugere. Milwaukees ingeniører designer ikke bare værktøj. De designer værktøj, som løser opgaven bedre, hurtigere, sikrere og mere pålideligt.

Related links

Emner

  • Hobby

Kategorier

  • 18v
  • bore-/skruemaskine
  • elværktøj
  • lithium
  • lithium-ion
  • lithium-ion batterier
  • milwaukee
  • vinkelboremaskine
  • kulfri motor
  • fuel
  • m18

Techtronic Industries (TTI) er en førende leverandør af elektrisk værktøj til forbrugere og til professionelle indenfor for konstruktions- og byggebranchen. Som den næststørste aktør på verdensmarkedet er TTI leveringsdygtige i totalløsninger på elværktøj og har et stærkt fokus på højkvalitetsmærker og innovative produkter. TTI’s brede vifte inkluderer højkvalitets elværktøj fra Milwaukee, AEG og Ryobi samt havemaskiner fra Homelite.

Kontakt

Daniel Lawaetz

Pressekontakt Marketingkoordinator, Milwaukee Marketing & PR +45 22 90 05 70

Magnus Karlsson

Pressekontakt Trade Marketing Manager - Milwaukee Pressekontakt +46 (0)705-43 95 71

Thomas Møller

Pressekontakt Marketing Communication Manager, Milwaukee Ansvarlig for presserummet (+45) 43 56 55 55