Gå til indhold
Nestlé Professional underskriver ny akkvisition i Skandinavien og Finland

Pressemeddelelse -

Nestlé Professional underskriver ny akkvisition i Skandinavien og Finland

Nestlé Professional underskriver ny akkvisition i Skandinavien og Finland

Nestlé Professional, Nestlé-divisionen, som forsyner foodservice out-of-home industrien, styrker sin portefølje med en ny akkvisition i Skandinavien og Finland.
Købet af bouillon- og sauceforretningen Oscar fra Paulig Group vil styrke Nestlé Professionals tilstedeværelse i ’culinary flavours’-sektoren.
Oscars premium-produkter og kokkeekspertise vil supplere stærke mærker i Nestlé Professional fødevareporteføljen så som Chef og Maggi.
Aftalen forventes at blive lukket i slutningen af 2011.

Verdensomspændende vækst
Nestlé Professional har på verdensplan opnået en solid vækst i 2011 med sine innovative produkter og systemer i drikkevare- såvel som i fødevaredelene af deres forretning.

Tidligere i år investerede firmaet 35 mill EURO i udvidelsen af Erlenbacher-fabrikken i Tyskland.

Firmaet åbnede desuden et nyt Davigel Culinary trænings- og ekspertisecenter i Frankrig.

Nestlé Professionals super-premium barista-system Viaggi, som først blev lanceret i Frankrig, bliver nu rullet ud i andre markeder i Europa.

Desuden er dens premium Nescafé Milano drikkevaresystem blevet introduceret i Nordamerika og dele af Asien udover nylige lanceringer i Europa.

”Helt forfra”
Oscar skaber sine bouilloner og saucer på fabrikker i Danmark og Finland, idet man følger traditionelle metoder defineret af den berømte franske kok og kogebogsforfatter Auguste Escoffier.
De produceres uden tilsætnings- og smagsstoffer.
Den nye akkvisition af denne premium bouillon- og sauceforretning giver Nestlé Professional en mulighed for at udvide sin out-of-home forretning i Danmark og Finland, hvor Oscar-brandet bruges vidt og bredt.
”Denne akkvisition positionerer os som en stærk leder i premium kategorien og komplementerer tilstedeværelsen af vore Chef og Maggi brands”, siger Marc Caira, CEO for Nestlé Professional.
”Kulinariske smagsløsninger er en vækstkategori med højt profilerede kokke, som i større og større omfang er interesserede i at bruge ”helt forfra”-løsninger.
”Det er med stor fornøjelse vi byder Oscar velkommen til Nestlé Professional”, tilføjer han.
Vi er overbeviste om, at dette er det perfekte hjem for vores bouillon- og sauceforretning”, fortsætter Jaana Tuominen, CEO for Paulig Group.
”Med Nestlé Professionals brede erfaring og kulinariske professionalisme har Oscar nu endnu større mulighed for at gå videre med en ekspansiv vækststrategi og nye strategiske initiativer.

Nestlé Professional
Nestlé Professionals fødevaredel tilbyder brandede løsninger som Chef, Minors, Maggi, Stouffers, Nestlé Desserts, Davigel og Erlenbacher til den kommercielle og institutionelle restaurantindustri.
Dens drikkevareforretning forsyner denne industri med brandede varme og kolde, ikke-kulsyreholdige drikkeløsninger som Nescafé, Coffee-Mate, Nesquik, Nestea og Vitality.
Globalt findes Nestlé Professional i mere end 90 lande – med over 10.000 medarbejdere incl et stort antal dygtige kokke.
Nestlé Professional køber ind fra 171 Nestlé-fabrikker i hele verden og driver 13 dedikerede foodservice-fabrikker, et antal specialiserede kulinariske centre og et drikkevarecenter, som ligger i Schweiz.

For mere information, kontakt venligst
Tim Wolfe
Communications - Nestlé Professional
RELLER II, AVENUE RELLER 14, CH-1800 VEVEY (SWITZERLAND)
T +41 (21) 924.27 56 Mobile: + 41 79 777 21 74

Relaterede links:
Nestlé Professional
http://www.nestleprofessional.com/Worldwide/en/Landing/Pages/CountrySelect.aspx

 Chef http://www.thechefclub.co.uk/

Paulig Group http://www.pauliggroup.com/

 Læs mere om Nestlé Professional i Europa:

 Nestlé Professional invests EUR 35 million in Germany
http://www.nestle.com/Media/NewsAndFeatures/Pages/nestle_professional_invests_EUR_35_million_in_Germany.aspx?Category=Investors,Brands,FoodService

Nestlé Professional opens new Davigel centre in France
http://www.nestle.com/Media/NewsAndFeatures/Pages/Nestle-Professional-opens-new-Davigel-centre-France.aspx?Category=Investors,Brands,FoodService

 Nestlé Professional wins a duo of innovation awards
http://www.nestle.com/Media/NewsAndFeatures/Pages/Nestle-Professional-wins-a-duo-of-innovation-awards.aspx?Category=Investors

Emner

Kategorier

Kontakt

Anna Rise

Anna Rise

Pressekontakt Kommunikationschef, Danmark

Velkommen til Nestlé Danmark!

Nestlé Danmark forhandler og markedsfører en række stærke varemærker som NESCAFÉ, NAN, Hälsans Kök, Maggi, Smarties, After Eight, NESCAFÉ Dolce Gusto, NESQUIK, FITNESS og CHEERIOS.

Alle produkter produceres ud fra en målsætning om at give forbrugeren et kvalitetsprodukt, som smager godt og samtidig er sundt.