Gå til indhold
​Ny AC strømforsyninger med integreret energilager
​Ny AC strømforsyninger med integreret energilager

Pressemeddelelse -

​Ny AC strømforsyninger med integreret energilager

De nye afbrydelsesfri strømforsyninger (UPS) fra Phoenix Contact’s TRIO produktprogram til DIN-skinner forsyner pålideligt AC belastninger med op til 750 VA/600 W.

Strømforsyningen er til 230 V AC og 120 V AC applikationer. Takket være det integrerede USB interface kan overordnede enheder tilsluttes. På denne måde kan enhver industri-pc tilsluttet til strømforsyningen lukkes ned på en kontrolleret måde. Den rene sinuskurve på udgangen muliggør en problemfri overgang, da sinuskurven genereret i batteridrift kører synkront med nettet, der bruges til forsyningen.

Da UPS og energilagring er kombineret i et hus, gør det strømforsyningen særligt pladsbesparende. Den integrerede VRLA energilagring sikrer lange buffertiden og kan udvides med en ekstra enhed. Opstart af belastninger fra energilageret er muligt, selv uden input fra nettet. Enheden har også LED status indikatorer til signalering og funktionsovervågning såvel som tre aktive 24 V DC koblingsudgange for signalering til et overordnet kontrolsystem.

Related links

Emner

Kategorier


PHOENIX CONTACT A/S er et datterselskab af PHOENIX CONTACT GmbH & Co. KG i Tyskland.

PHOENIX CONTACT er en af de markedsførende virksomheder i verden inden for elektronisk interface- og industriel automatiseringsteknik og beskæftiger mere end 12.800 medarbejdere i hele verden. Et netværk med 50 datterselskaber samt ca. 30 repræsentanter i Europa og oversøisk varetager det globale salg.

Kontakt

Brian Lumby

Brian Lumby

Product Manager 29 69 75 93

Inspiring Innovations

PHOENIX CONTACT A/S er et datterselskab af PHOENIX CONTACT GmbH & Co. KG i Tyskland.

PHOENIX CONTACT er en af de markedsførende virksomheder i verden inden for elektronisk interface- og industriel automatiseringsteknik og beskæftiger mere end 20.300 medarbejdere i hele verden. Et netværk bestående af mere end 50 datterselskaber samt ca. 30 repræsentanter varetager det globale salg.