DAN-Palletiser A/S

Besök DAN-Palletiser på Scanpack 2012 i Göteborg och beräkna din förtjänst att hyra en palleterare

Pressemeddelelse   •   Okt 04, 2012 12:00 CEST

För när medarbetarna är tvungna att ta paus, fortsätter en palleterare att köra, bara det finns produkter på linjen. Detta medför vidare att medarbetarna slipper ont i ryggen - och du som vd eller produktionschef slipper huvudvärk, när beräkningar och ekonomi ska gå ihop.

DAN-Palletiser erbjuder som den enda i Skandinavien uthyrning av palleterare, och att det enbart går 14 dagar från beställning till produktionsstart. Avkastningen räknas alltså redan från dag 1, för det kostar inte en krona att få lösningen installerad.

I monter nr; B07:62 kan du med egna ögon se, hur DAN-Palletiser kan lyfta både dina produkter, ditt humör och din ekonomiska bottenlinje.
DAN-Palletiser har tagit med deras nya fullautomatiska palleterare MK1, så att du kan se den i aktion, och samtidigt får du möjlighet för att beräkna din vinstökning via ett enkelt program. Du behöver bara knappa in hur många skift ni kör, timlön, hur många timmar i veckan ni palleterar manuellt etc. Efter det får du möjlighet att knappa in flera nyckeltal och själv beräkna din avkastning.

Varför betala en hel månadslön, om du kan hyra en palleterare för halva?
Enligt DAN-Palletisers beräkningar kan många produktionsverksamheter spara upp mot en halv miljon danska kronor om året på att hyra en palleterare, så ekonomi bör inte vara någon ursäkt när det inte ens är tal om etableringsutgifter.

Utöver det kan man när som helst köpa palleteraren till ett på förhand avtalat pris, få den utbytt till en större eller leverera tillbaka den om flödet i produktionen ändras. Detta koncept har aldrig förr skådats i denna del av industrin.

Konceptet är baserat på, att DAN-Palletiser bär upp hela risken och hyr ut maskinerna till kunderna, som på så sätt kan spara folk till det sista steget där produkterna ska placeras på pall.

Ett hyrasavtal inkluderar frakt, montage, inkörning, 8 timmars träning, serviceeftersyn och underhåll under hela hyresperioden. Med lite el och tryckluft är det full fart på linjen innan du vet ordet av.

www.dan-palletiser.dk