SunCore Innovation.com

OnlineBingo förbereder sig inför ännu större bingo jackpots

Pressemeddelelse   •   Feb 25, 2010 11:20 CET

En av Sveriges största bingo sajter, OnlineBingo.se, blir den 25 februari en del av OnlineBingo.eu och förbereder sig därmed på ett byte från sin nuvarande leverantör Parlay Entertainment Ltd till det svenska Boss Media. Skiftet kommer att ske senare i vår. Boss Media är bland annat leverantör till Svenska Spel.

Genom att bli en del av ett stort europeiskt nätverk får de svenska spelarna nu ännu mer ut av att spela online bingo. Genom att ta del av Boss Medias mjukvara får OnlineBingo.eu nämligen tillgång till alla jackpots i Europa, och det innebär att spelarna kan spela om ännu större jackpots och ännu fler vinster än tidigare – samtidigt som att bingobrickorna blir billigare.

Hos OnlineBingo gläder man sig över att kunna erbjuda sina spelare ännu större jackpots och ännu mer värde för pengarna, och man lovar att det inte finns någon anledning till oro för spelarna över den förändring som ska ske. För bortsett från att det kommer att finnas fler vinster och större jackpots, kommer OnlineBingo fortfarande vara densamma bingo site som spelarna spelar tryggt och säkert på. Spelen körs fortfarande på svenska på samma sätt som supporten också kommer att finnas på spelarnas eget modersmål.

Alla spelare kommer bli meddelade när skiftet till den nya mjukvaran närmar sig.

Spelare som önskar mer information kan kontakta OnlineBingos svenska support på tfn 0200-88 45 06.