Pressemeddelelse -

Teleselskabet 3 sætter David Hasselhoff i front

Den verdensberømte skuespiller, David Hasselhoff, skal i en ny kampagne dele ud af sit livssyn og med sin laidback, selvfede amerikanske attitude fortælle danskerne, hvorfor teleselskabet 3 er lidt mere ’awesome’. Kampagnen er skabt til det danske marked, ideen er kreeret af Co+, og filmene er instrueret af Klovn-instruktøren Mikkel Nørgaard.

Teleselskabet 3 har været en tur i Hollywood for at producere et nyt kampagneunivers, der skal løfte 3’s brand til nye højder. Kampagnen har premiere i dag, og her deler David Hasselhoff, som bl.a. opnåede superstjernestatus med tv-serierne Knight Rider og Baywatch, ud af gode råd om, hvordan man holder den gode stil, og hvad der er ’awesome’.

En legende på en køler
I selskab med 3’s velkendte hund og til underlægningsmusik fra den amerikanske R&B-sanger Ginuwine og hans top-hit ’Pony’, slænger David Hasselhoff (også kendt som ’The Hoff’) sig i kampagnen i diverse positioner på køleren af sin bil og et hus i L.A. Med disse scener og en velkendt kendis i front vil 3 gerne appellere bredt med et glimt i øjet til danskerne.

”3 har nået en vis størrelse, som kræver, at vi skal nå lidt bredere ud for fortsat at kunne vokse. Flere skal gerne tænke på os som et trygt valg – de skal føle, at vi har styr på det hele. Og denne effekt satser vi på at opnå med en legende som Hasselhoff. Han er en erfaren herre, som mange kender fra hans lange karriere, og det har stor værdi. Samtidig har han en tilbagelænet stil og en selvsikkerhed, som passer godt til os som virksomhed. Med The Hoff i front vil vi gerne iscenesætte, at det bare er lidt federe at være kunde hos 3,” siger Frederik Grønlund Scholten, Head of Marketing for privatmarkedet hos 3.

Tæt på Hasselhoff
Branding bureauet Co+ er – sammen med 3 – idémændene bag konceptet med David Hasselhoff. Sammen har de formået at hyre film-instruktøren, Mikkel Nørgaard, der til daglig arbejder i L.A., og som bl.a. står bag Klovn-serien og -filmene samt den prisbelønnede film Fasandræberne. Det var den kreative idé, der fik Nørgaard med på vognen.

”Jeg sagde ja til at instruere Hoff & Dog filmene, fordi idéen var god. For mig handler det altid om idéen. Og så var det i øvrigt super sjovt at lave og arbejde sammen med David Hasselhoff,” fortæller Mikkel Nørgaard.

Hos 3 er man også begejstret for samarbejdet:

”Vi føler, at vi har gjort lidt af et scoop ved at lande en aftale med et stjernecrew og The Hoff. Han var super fed at arbejde sammen med – afslappet og meget lidt selvhøjtidelig. Kostumeprøverne foregik i hans hjem i Hollywood, og det var lidt af en oplevelse at komme så tæt på ham. Han har en ret vild stil og billeder af sig selv overalt,” fortæller Frederik Grønlund Scholten fra 3.

Overtager arven fra Snoop
Hoff & Dog kampagnen er produceret til det danske marked og må kun vises i Danmark. Det er imidlertid ikke første gang, at 3 indgår denne type aftale med en stjerne med kant.

”Co+ har tidligere etableret samarbejde for 3 med forskellige stjerner som Johnny De Luxe, Remee og senest rapperen Snoop Dogg, der i dén grad fremstod med attitude og kant, og som gav en markant fremgang på synligheden af 3’s reklamer. Nu går vi et skridt videre ved at tage en retro-stjerne som Hasselhoff frem. Det er noget, der rammer tiden lige nu, og igen positionerer 3 som et modigt og udfordrende selskab,” udtaler stifter af Co+ Gaute Høgh.

3 vandt i 2015 Berlingske Detailhandelspris for sit markedsføringsunivers med Snoop Dogg i front, fordi kampagnen både var trafikskabende, salgsskabende og samtidig skabte loyalitet hos selskabets kunder.

3 ønsker ikke at oplyse, hvad aftalen med The Hoff og stjernecrewet har kostet – ud over at budgettet ikke var større end normalt. Der blev dog ikke sparet på de kreative ambitioner, og i alt 60 mennesker var involveret i produktionen af kampagnens film og billeder i L.A.


Kort fakta om David Hasselhoff

  • Sanger og skuespiller - født 17. juli 1952 i Baltimore, Maryland, USA
  • Har medvirket i mere end 70 film og serier siden 1973
  • Over 300.000 fans på Facebook
  • Opnåede superstjernestatus for sin medvirken i tv-serierne Knight Rider og Baywatch
  • Dommer i tv-programmet America’s Got Talent i starten af 00’erne
  • Afholder ‘David Hasselhoff – The Official World Fan Cruise’ i november 2017


Kort fakta om Hoff & Dog kampagnen

  • Instruktør: Mikkel Nørgaard – bosat i Los Angeles og bl.a. instruktør på Klovn-serien og -filmene samt filmatiseringerne af Jussi Adlers bøger Kvinden i buret og Fasandræberne (vandt to Robert priser i 2015)
  • Still fotograf: Anders Overgaard – bosat i New York og har skudt kampagner for bl.a. Maserati, Estee Lauder og Ralph Lauren og leveret foto til bl.a. Vanity Fair, Vogue og GQ
  • Hoff & Dog kampagnen har premiere 19. januar 2017 på landsdækkende tv og biograflærreder mv.
  • Kampagnen er lavet til det danske marked og må kun bruges i Danmark. 3 har rettigheder til at bruge kampagnens materiale i et år med mulighed for forlængelse
  • Idolplakater med Hoff & Dog kampagnen udleveres i forbindelse med køb i 3’s butikker fra den 19. januar og følger med Se & Hør i uge 5
  • Kampagnens hashtag: #3LikeHoff
  • Link til de første to film. Flere film offentliggøres senere:

https://www.youtube.com/watch?v=cI0pEFGvKaE

https://www.youtube.com/watch?v=w07SK1YobYE

Kort fakta om Co+

  • Arbejder med marketing differentiering og udvikler koncepter og content marketing for en lang række danske og internationale kunder – herunder 3, OiSTER, Libratone, Matilde, LEGO Wear og Bioeffect
  • Har eksisteret i 10 år
  • Har 25 ansatte med adresse på Strøget i København

For yderligere information til medierne:

Kontakt Rikke Juul, Head of PR & Communications, 3 Danmark, e-mail: rikke.juul@3.dk, mobil: 31 200 400.

Du kan altid kontakte den vagthavende kommunikationskonsulent i 3’s kommunikationsafdeling på mobil 31 200 202. 

Emner

  • Biograf, film, fotografi

Kategorier

  • tjenester, løsninger & samarbejder

3 tilbyder mobiltelefoni og dataforbindelser via 3G, 4G og 4G+ mobilnetværk. 3’s kunder er flittige brugere af data på mobilen og har i en årrække haft det største dataforbrug i Danmark. Med et tilbud om fri roaming i 43 lande via konceptet 3LikeHome ønsker 3 at være det foretrukne teleselskab for rejselystne danskere. 3 i Danmark er en del af 3 Group, som er repræsenteret i Italien, Østrig, England, Irland, HongKong, Indonesien og Sverige. 3 ejes af kinesiske CK-Hutchison (60%) og svenske Investor (40%). Læs mere om 3 Group på www.three.com og om 3 på www.3.dk

Kontakt

3's pressetelefon

Pressekontakt 31 200 202

Kundeservice

Pressekontakt 70 313 313

Relateret materiale