Pressmeddelande -

​Ny plattform vill förenkla för arkitekter och slutkunder att välja nordiska leverantörer

I maj lanseras ArchNordic, en ny exklusiv plattform som samlar nordiska leverantörer av byggnadsmaterial och inredning för offentliga miljöer. Med skräddarsydda kategorier och handplockade leverantörer vill grundarna ge arkitekter och slutkunder en enkel ingång till nordiska leverantörer.

– ArchNordic ger arkitekter och slutkunder en samlingsplats för pålitliga och kvalitativa leverantörer. Vi har medvetet hållt ett slimmat leverantörsutbud där varje kategori utgörs av max tio stycken olika leverantörer säger medgrundaren Kristoffer Björk

Bredden på leverantörer spänner från kontorsmöbler och golv till akustiska takpaneler och rent trävirke. Alla har dock en gemensam nämnare, de tillhör "premium"-segmentet inom sin bransch. 

– För att garantera att utbudet av leverantörer är av högsta kvalitet så har vi endast valt ut leverantörer som har en viss minimum-nivå av omsättning, en erkänd produktportfölj och som kan visa upp tidigare referensprojekt fortsätter Kristoffer.

Trots att man officiellt inte har lanserat ännu har ArchNordic känt av ett starkt intresse från såväl leverantörer som potentiella användare.

– Vi kommer inom kort att sparka igång en global marknadsföringskampanj. Vi håller just nu på att stänga alla kategorier och kommer att lansera i mitten av maj avslutar Kristoffer.

Ämnen

  • Arkitektur

Kategorier

  • inredning
  • möbler
  • arkitektur
  • byggnadsmaterial
  • design

ArchNordic är en digital samlingsplats för Nordens bästa leverantörer inom byggnadsmaterial och inredning för offentliga miljöer.