Pressemeddelelse -

Familie fra Herskind vinder præmie på 50.000 kr. til BAUHAUS

”Hvilken træbeskyttelse er danskernes foretrukne?”. Familien Bygdin fra Herskind kender svaret på det spørgsmål og er netop blevet kåret som vindere af 50.000 kr. til BAUHAUS. Familien er nu klar til at give deres nye bolig en makeover i allerhøjeste grad.

En hel almindelig tur i bilen til BAUHAUS, blev til en noget større oplevelse end familien Bygdin først havde forestillet sig: ”Det var helt vildt. Vi var sådan lidt i chok, da de ringede. Og for at det ikke skal være løgn, så var vi faktisk på vej i BAUHAUS, da vi fik opkaldet, om at vi havde vundet,” fortæller Maja Bygdin.

Med et nybygget hus i Herskind falder pengene på et tørt sted for Maja, hendes mand og deres tre børn: ”Vi har lige bygget hus og skal til at lave have, så timingen kunne ikke være bedre. Vi havde overvejet, om vi skulle spare legehuset væk, men nu er der penge til det hele,” forklarer en glad Maja.

Have, hæk og diskokugle

10.000 kr. af præmiepengene skal bruges på Gori træbeskyttelse, mens de resterende udstedes som gavekort til BAUHAUS, og det er helt perfekt, fortæller den glade familie: ”Vi mangler både ting til huset og haven. Hækplanter, frugttræer og gardiner er bare noget af det, vi har brug for – og de har det hele i BAUHAUS. Ja, selv en diskokugle til vores ældste datter”.

Belønning af loyale kunder

Hos BAUHAUS og Gori var formålet med konkurrencen helt tydeligt. ”Vi ville gerne gøre en forskel for vores loyale kunder. Med en præmie på 50.000 kr. kan familien realisere deres drømmeprojekt og skabe de perfekte omgivelser for dem selv og deres børn,” fortæller Thomas Bæk, varehuschef i BAUHAUS Tilst.

Og hvis der skulle herske nogen tvivl, så er svaret, der indbragte familien præmien, Gori.

Foto:

Maja Bygdin får overrakt præmiechecken af varehuschef Thomas Bæk fra BAUHAUS Tilst og Karsten Nielsen fra Gori.

Yderligere oplysninger:
Thomas Bæk, varehuschef i BAUHAUS Tilst, tlf. 89 44 91 80, mail: vhc.tilst@BAUHAUS.dk

Emner

  • Virksomhed, generelt

Kategorier

  • bauhaus
  • byggemarked
  • detailhandel
  • konkurrence
  • præmie

Bauhaus er en schweizisk ejet koncern og har været i Danmark siden 1988. Bauhaus er repræsenteret i 17 lande og driver mere end 230 byggevarehuse.

Varehuskæden har cirka 1.500 medarbejdere i Danmark.

Bauhaus har 16 byggevarehuse i Esbjerg, Glostrup, Herning, Hillerød, Hjørring, Holbæk, Ishøj, Kolding, Næstved, Odense, Randers, Roskilde, Tilst, Vejle, Viby J og Aalborg.