Gå til indhold
Schæffergården i Gentofte bliver en del af Best Western familien
Schæffergården i Gentofte bliver en del af Best Western familien

Pressemeddelelse -

Schæffergården bliver en del af Best Western familien

Det kendte og velrenommerede Schæffergården Hotel & Konferencecenter i Gentofte bliver fra januar medlem af Best Western Hotels & Resorts.

Schæffergården indtræder pr. 2. januar 2018 som medlem af Best Western Hotels & Resorts. Hotellet bliver en del af et af kædens nye varemærker; Sure Hotel by Best Western.

Schæffergården er placeret i Gentofte, 10 km nord for København. Hotellet byder på 74 værelser, store og indbydende konference- og selskabslokaler samt den prisvindende Restaurant Wohlert. Derudover er det eksklusive mødeprodukt, Villa Helene, en del af Schæffergården.

Hotellet har en rekreativ placering med egen park, skov og sø.

Jeg ser frem til samarbejdet med Best Western organisationen. Vi har de seneste år opnået flotte resultater på baggrund af en omfattende kvalitetsforbedring. Nu er vi klar til at tage næste skridt sammen med en stærk global og skandinavisk partner. I valget af partner har det været vigtigt for os, fortsat at kunne dyrke og udvikle Schæffergårdens unikke historie og lokale styrke. Den mulighed har vi fået med Sure Hotel by Best Western”, siger Peter Feddersen, direktør på Schæffergården Hotel & Konferencecenter.

”Vi glæder os til at byde Schæffergården velkommen i familien. Hotellets kvalitet og attraktive placering vil uden tvivl blive populær og eftertragtet for vores forretnings- og fritidsgæster. Hotellet ledes i det daglige af en engageret og kompetent ledergruppe, som vi ser frem til at arbejde sammen med”, siger Søren Nystrøm, Country Manager Danmark for Best Western Hotels & Resorts.


For mere information kontakt:

Søren Nystrøm, Country Manager Danmark

Best Western Hotels & Resorts

E-mail: soren.nystrom@bestwestern.dk

Tel: 31 66 16 22 

Emner


Best Western Hotels & Resorts i Skandinavien er en medlemsorganisation med over 130 privatejede Best Western hoteller i Danmark, Norge og Sverige. Engageret værtskab sætter sit personlige præg på hoteloplevelsen for vores gæster. Samtidig har Best Western høje kvalitetskrav til hotelstandarden, hvilket gør at du som gæst ved, hvad du kan forvente samt at pris og produkt stemmer overens. Best Western Hotels & Resorts har over 4.000 hoteller i mere end 100 lande.

Kontakt

Johan Michelson

Johan Michelson

Pressekontakt Country Manager +46 735 14 39 01
Sara Hallsund

Sara Hallsund

Pressekontakt Director of Marketing +46 733 780 136