Gå til indhold
Dalecarlia Hotel & Spa bliver pr. 1 . juni en del af Best Western Hotels & Resorts.
Dalecarlia Hotel & Spa bliver pr. 1 . juni en del af Best Western Hotels & Resorts.

Pressemeddelelse -

Smukke Dalecarlia Hotel & Spa vælger Best Western Hotels & Resorts

Fra og med juni bliver Dalecarlia Hotel & Spa i Tällberg nyt medlem hos Best Western Hotels & Resorts. Hotellet, som bliver et BW Premier Collection, er beliggende i hjertet af Dalarna med majestætisk panoramaudsigt over Siljansøen. Dalecarlia Hotel & Spa tilbyder alt fra storslået natur og spaafdeling, til konferencemuligheder og nærhed til lokale seværdigheder.

Best Western Hotels & Resorts består af mere end 160 privatejede hoteller i Skandinavien. Med hoteller på godt 100 destinationer i Sverige, Norge og Danmark, giver det gæsten et unikt udbud. Hotellerne er karakteriseret ved forskellige særpræg og tilbud, og for at gøre det nemt for gæsten er der en række forskellige varemærker.

Ny tilføjede Dalecarlia Hotel & Spa i Tällberg bliver et BW Premier Collection, hvilket er varemærket på kædens mest eksklusive boutiquehotel med mindst 4 stjerner. Karakteristiske kendetegn er tilbuddet om en luksuriøs oplevelse i alt lige fra omgivelser, design, arkitektur og service.

Vi er yderst glade for vores nye tilhørsforhold og ser det som en fjer i hatten at blive et BW Premier Collection hotel. Medlemskabet er en fantastisk mulighed for fortsat at udvikle os, og vi ser frem til et godt samarbejde”, siger Ann-Louise Gustafsson, VD Dalecarlia Hotel & Spa.

Dalecarlia Hotel & Spa er et udtalt konference- og spahotel tæt på naturen og vandet. Hotellet ligger på en høj i Tällberg med storslået natur og lokale seværdigheder i nærheden, som eksempelvis Dalhalla.

Vi er stolte over at kunne tilbyde vores kunder et højkvalitativt resorthotel. Dalecarlia Hotel & Spa er en skøn destination i sig selv, både for forretningsrejsende og feriegæster”, siger Johan Michelson, Country Manager for Best Western Hotels & Resorts i Sverige.

For mere information kontakt:

Johan Michelson, Country Manager Sweden, Best Western Hotels & Resorts

Telefon: 073 514 39 01

E-mail: johan.michelson@bestwestern.se

Ann-Louise Gustafsson, VD

Dalecarlia Hotel & Spa

Tel: +46 247-89 100

E-mail: ann-louise.gustafsson@dalecarlia.se

Emner


Best Western Hotels & Resorts i Skandinavien er en medlemsorganisation med over 160 privatejede Best Western hoteller i Danmark, Norge og Sverige. Engageret værtskab sætter sit personlige præg på hoteloplevelsen for vores gæster. Samtidig har Best Western høje kvalitetskrav til hotelstandarden, hvilket gør at du som gæst ved, hvad du kan forvente samt at pris og produkt stemmer overens. Best Western Hotels & Resorts har over 4.200 hoteller i mere end 100 lande.

Kontakt

Johan Michelson

Johan Michelson

Pressekontakt Country Manager +46 735 14 39 01
Sara Hallsund

Sara Hallsund

Pressekontakt Director of Marketing +46 733 780 136