Pressemeddelelse -

Bravo Tours henter alle gæster hjem fra Tunesien

Bravo Tours har i dag besluttet at hente alle deres gæster i Tunesien hjem til Danmark i morgen søndag 28. juni.

- Vi er stadig dybt berørt at det tragiske terrorangreb i Tunesien i går, og det ved vi, vores gæster også er. Derfor har vi nu besluttet at hente alle vores gæster i Tunesien hjem, siger Peder Hornshøj, adm. direktør i Bravo Tours.

Rejseselskabet har i øjeblikket 190 gæster i Tunesien. Gæsterne rejser i morgen søndag hjem til København, og de der skulle have været til Billund, bliver kørt hertil i bus.

- Udenrigsministeriet frafråder stadig ikke, at man rejser til eller opholder sig i Tunesien. Men en ferie handler om mere end ministeriers anbefalinger, og derfor vælger vi at trække vores gæster hjem til Danmark nu, siger Gitte Søndergaard, der er kommerciel direktør i Bravo Tours.

Bravo Tours rejseledere arbejder på højtryk for at informere alle selskabets gæster i Tunesien.  

Emner

  • Kunst, kultur, underholdning

Bravo Tours er blandt Danmarks tre største rejsebureauer med rejser til spændende og populære rejsemål over hele verden – altid med dansktalende rejseledere.

Bravo Tours tilbyder  Solferie, Safari, Rundrejser, Golfrejser, Kombinationsrejser. Oplevelsesrejser og Grupperejser, der giver minder for livet.

Bravo Tours har hovedkontor i Herning og et salgskontor i København.

Bravo Tours er medlem af charterrejsearrangørernes brancheorganisation (RiD) og Rejsegarantifonden og følger altid Rejseankenævnets retningslinjer og afgørelser.

Følg Bravo Tours på Facebook, Instagram, Pinterest, Google+, YouTube, Twitter eller bliv inspireret på vores rejseblog.

Kontakt

Peder Hornshøj

Pressekontakt Administrerende direktør

Gitte Søndergaard

Pressekontakt Kommerciel direktør Mobil: +45 21 74 79 00