Nyhed -

Boozt.com: Historien gentager sig

Boozt.com kaster et tilbageblik i modens historie og konstaterer, at klassikerne stadig er højt værdsat blandt kunderne i dag. Historien gentager sig, og mange af disse klassiske styles har eksisteret i årtier.

De 5 mest populære klassikere på Boozt.com er:

1. DEN LILLE SORTE

Det var Coco Chanel, der opfandt ”den lille sorte” i 1920, mens Audrey Hepburn gjorde kjolen til en klassiker i filmen Breakfast at Tiffany’s i 1961. Den er en uundværlig klassiker i enhver kvindes basisgarderobe og kan fås fra brands som eksempelvis Esprit og Filippa K.

2. LEVI’S JEANS

I 1853 solgte Levi Strauss groftvævet sejldug til telte og prærievogne, hvilket gav ham ideen til det første par slidstærke comboybukser. I dag er et par Levi’s nok én af de vigtigste beklædningsgenstande uanset, hvilken garderobe, men kigger ind i.

3. CASHMERE SWEATERS

Cashmere-industrien har rødder tilbage til 15. årh. og ordet stammer fra en gammel måde at stave byen Kashmir på. Bluser og cardigans i cashmere kan fås fra brands som Stella Nova, Day Birger et Mikkelsen – de er klassiske, af høj kvalitet og holder i årevis.

4. ALL STAR CONVERSE

Chuck Taylor All Star blev oprindeligt produceret som en basketball støvle i 1917, men som årene er gået, har den vundet mere og mere indpas som en fritidssko, som stort sethele verden går med.

5. TRENCH COAT’EN

Den klassiske trench coat er oprindeligt produceret som alternativ til de tunge kapper soldaterne bar under 1. verdenskrig og er senerehen blevet et modeikon. Brands som Tommy Hilfiger og BOSS Black, har re-designet den og solgt trench’en i årevis.


Related links

Emner

  • Mode

Kategorier

  • historien gentager sig
  • boozt
  • shop
  • boozt.com
  • mode
  • online

Kontakt

Hermann Haraldsson

Pressekontakt Chief Executive Officer, CEO +45 20940395

Peter G. Jørgensen

Pressekontakt Chief Marketing Officer, CMO +45 41660000