Pressemeddelelse -

Ny verdensklasse turnering på C More Golf med AT&T Byron Nelson

Verdensklassegolf igen på C More Golf i AT&T Byron Nelson


C More Golf kan igen i denne uge præsentere et verdensklassefelt, når AT&T Byron Nelson starter fra torsdag.

Sæsonen er på sit absolut højeste på PGA Touren. Sidste uge var årets hidtil klart stærkeste felt samlet i Players Championship, og en stor del af spillerne er nu rejst videre til Texas for at deltage i AT&T Byron Nelson. Turneringen går helt tilbage til 1944, og har en perlerække af store navne blandt de tidligere vindere. Sergio Garcia tog sidste år sejren for næsen af Brooks Koepka efter omspil, og den nykårede spanske Masters vinder er naturligvis tilbage for at forsvare i år.
Sergio skal dog ikke regne med at få sejren foræret, da feltet blandt andre tæller verdens nummer et Dustin Johnson, Jason Day og den lokale helt Jordan Spieth.
Otte spillere fra top 20 i verden er med i dette eksklusive felt. Noget af fokus kommer dog også til at ligge lidt længere nede af listen, da top 60 i verden efter denne uge er sikret adgang til den kommende U.S. Open. Scott Piercy ligger lige nu nummer 60 og stiller også op, men bliver pustet i nakken af blandt andre Jonathan Vegas (62) og Jason Dufner (63), men rigtig mange andre spillere kan med et godt resultat spille sig inden for top 60.

TPC Four Seasons resortet er par 70, og der skal produceres masser af birdies, hvis man vil gøre sig forhåbninger om at ende med fremme. 11 ud af de sidste 17 vindere har vundet med fire runder i 60’erne.
Det er 35. gang, at resortet er vært for turneringen men til gengæld også den sidste i denne omgang. AT&T Byron Nelson rykker i 2018 videre til Trinity Forest Golf Club, som er en nyåbnet bane designet af den tidligere topspiller Ben Crenshaw.

Tre mulige vindere:

Dustin Johnson (verdensranglisteplacering 1)
DJ havde måske ikke hans bedste turnering på Sawgrass. Det bliver den delte 12. plads ikke mindre imponerende af. Indtil da var hans bedste placering en delt 28. plads i Players Championship, så på trods af at The Players turnering nok ikke er Dustins favoritturnering, formåede han stadig at lave endnu et godt resultat og samtidig stadig sætte 8,5 point ind på verdensranglisten.
Syv gange har DJ spillet AT&T Byron Nelson, syv klarede cuts, inklusivt fire top ti placeringer og to yderligere i top 20, han kommer helt sikkert til Texas for at vinde i år.

Louis Oosthuizen (verdensranglisteplacering 18) Han mangler stadig at få den første sejr på amerikansk grund. British Open sejren fra 2010 tæller dog som en sejr på PGA Touren. Man kan ikke tale om et egentligt gennembrud, hvis han skulle gå hen og vinde i denne uge, da Louis allerede er et etableret navn med et hav af store resultater. Men det vil helt sikkert være et bevis overfor ham selv, at han også kan vinde det på den side af Atlanterhavet. Oosthuizen har 11 sejre rundt omkring i verden siden 2007. Bedste resultat i AT&T Byron Nelson er en 11. plads i 2014.

Brooks Koepka (Verdensranglisteplacering 19)
Koepka er igen ved at have knækket koden, og ser ud til at være rigtig godt spillende.
Under sidste års turnering lignede Koepka langt hen af vejen, en sikker vinder af turneringen, men bogeys på både 14. og 15. satte lidt grus i maskineriet. En efterfølgende vandtur i omspillet gav dog i sidste ende sejren til Garcia.
For få uger siden blev Koepka runner up i Valero Texas Open, kun efter en storspillende Kevin Chappell.
Det bliver spændende at se, om nogen kan stoppe ham i denne uge.

C More Golf viser 34 timers livegolf fra AT&T Byron Nelson, hvor Anders Sigdal er i studiet til aftensendingerne.
Også Tour Champions har en vigtig uge på programmet med Regions Tradition, hvor velkendte navne som Jimenez, Langer, Daly, Parnevik, Stricker, Olazabal, Montgomerie og mange mange flere igen er klar til at forkæle seere og tilskuere med fantastisk golf.
Det bliver med garanti endnu en stor golfuge på C More Golf.

Sendetider:


Featured groups liveAftensending liveTour Champions live
Torsdag14.00 - 01.0022.00 - 01.0018.30 - 21.30
Fredag14.00 - 01.0022.00 - 01.0018.30 - 21.30
Lørdag14.00 - 00.0019.00 - 00.0023.00 - 01.00
Søndag14.00 - 00.0019.00 - 00.0023.00 - 01.00

Related links

Emner

  • Livsstil, mode, fritid

Kategorier

  • sergio garcia
  • louis oosthuizen
  • jason day
  • brooks koepka
  • jordan spieth
  • dustin johnson
  • byron nelson
  • pga tour
  • c more golf
  • c more

C More Golf er en streamingtjeneste, hvor du får mulighed for at vælge mellem flere forskellige features under samme turnering, og ofte kan du vælge mellem flere forskellige turneringer på samme tid.

C More Golf viser alt fra PGA Tour, og har samtidig rettigheder til Tour Champions og Web.com Tour.
På vores 24 timers kanal vises der golf døgnet rundt.

Der findes også mulighed for at se C More Golf på almindeligt digitalt TV. Kontakt da din udbyder for yderligere information.

Kontakt

Jacob Panum

Pressekontakt PR- og SoMe-ansvarlig Film og serier +45 25 37 04 55

Johnny Jensen

Pressekontakt Film- og serieredaktør Film og serier +45 26 70 71 25