Pressmeddelande -

Zhala aktuell med nya singeln “I’m In Love” och spelning på Popaganda-festivalen i Stockholm i morgon.

Zhala är den första artist att bli kontrakterad till Robyn’s skivbolag Konichiwa Records. Nya singeln “I’m In Love” ute nu.

Genom sitt artistiska uttryck, sitt genreöverskridande sound och sina spektakulära liveshower har Zhala bevisat sin storhet som artist. Senast såg vi henne på ett kokande GBG Filmstudios under Stay Out West. I morgon återvänder Zhala till sin hemstad Stockholm för en spelning på Popaganda.

Zhala mixar popmusik och finkultur som ingen annan och själv beskriver hon sin musik som en blandning mellan kosmisk pop och religiös rave. Ett sant artisteri är svårt att sätta ord på, men en sak är säker, ingen lämnas oberörd av Zhala’s musik. Nya singeln “I’m In Love” är tagen från Zhala’s debutalbum som kommer att släppas under nästa år av Konichiwa Records via Caroline i Skandinavien. Låten är skriven och producerad av Zhala och Mathias Oldén.

"When Zhala sings the heavens open and the stars come down to hover over my head and I feel like anything is possible." - Robyn, Konichiwa Records.

“Denna singel! Jag repeterar: denna singel! Så snygg.” – Kristin Lundell, Aftonbladet.

Tidigare i år fick vi ett smakprov av Zhala genom hennes omtalande uppträdande på Grammisgalan där hon framförde låten “Prophet” tillsammans med Robyn. Nu, ett halvår senare, har Zhala hunnit med mer än de flesta artister gör under en livstid.  Hon har turnérat världen över, spelat på stora festivaler som Way Out West, Isle of Wight och Bestival, fått sin senaste singel premiärspelad för miljonpublik i Sommar i P1, samt blivit uppmärksammad och hyllad på internationella sidor som Pitchfork. Alla är rörande överrens om att Zhala är en ny generations popstjärna som föds mitt framför våra ögon.

Efter en USA-turné tillsammans med Robyn och Röyksopp är Zhala tillbaka i Sverige för att spela på Popaganda-festivalen i Stockholm på lördag.

Lyssna på “I’m In Love” här:Zhala - "I'm In Love"

www.zhalazhala.com

För mer information vänligen kontakta; Malin Persson, 0704469159 alt malin.persson@caroline.com

Ämnen

  • Musik

Kategorier

  • music
  • zhala
  • musik
  • sweden
  • iminlove

Kontakter

Georg Ekelund

Presskontakt Promotion Manager Nordics Press, TV, Radio Scandinavia

Relaterat innehåll