Nyhed -

Første ryttere udtaget til landevejs-VM

Fredag har landstrænerne offentliggjort de første navne på rytterne, der skal forsøge at hente medaljer til Danmark ved VM i Bergen i september.

Den kolossale EM-succes har naturligvis fået VM-forventningerne til at stige, men landstrænerne maner til ro og minder om, at der er tale om ganske anderledes ruteprofiler i Norge. Der er dog ikke de store overraskelser blandt navnene på den første liste over danske VM-ryttere.

Catherine Marsal har udtaget sine ryttere til enkeltstarten i både damejunior og kvindernes eliteløb, og Henrik Simper har ligeledes udtaget to ryttere til enkeltstarten hos herrejunior.

Der er ikke en U23-klasse for kvinderne til VM, men Marsal har efter den utrolige dobbelttriumf valgt at satse på netop europamesteren og sølvvinderen fra Herning. Pernille Mathiesen og Cecilie Uttrup Ludwig skal derfor op mod verdens bedste kvindelige enkeltstartsryttere, mens Emma Norsgaard og Caroline Bohé skal forsvare de danske farver i damejuniorernes kamp mod uret.

I herrejunior er det heller ikke overraskende, at sølvvinderen fra Herning, Julius Johansen, er den ene af de to ryttere på holdkortet. Til enkeltstarten får han selskab af holdkammeraten Johan Price-Pejtersen, og med de to i landsholdstrikoten er medaljeforhåbningerne ikke urealistiske.

Emner

  • Cykling

Kategorier

  • dcu
  • vm2018
  • landevejscykling