Nyhed -

Michael Mørkøv og Mads Pedersen til PostNord Cup på Lolland

Søndag køres PostNord Cup på de smukke lollandske landeveje, og både Michael Mørkøv og Mads Pedersen er på startlisten.

Mørkøv: Fedt at køre løb i Danmark

Weekendens afdeling af PostNord Cup byder på et meget stærkt felt og cykelløb på højt niveau, og Michael Mørkøv ser frem til udfordringen.

”Postcuppen i Nysted passer perfekt ind i mine forberedelser til DM og Tour de France. Løbene er altid rigtig godt arrangeret og holder et højt niveau med den hjemlige elite,” fortæller Mørkøv.

Han ser også løbet også en kærkommen mulighed for at hilse på det begejstrede danske cykelpublikum.

”Det altid fedt at kunne køre løb i Danmark. Det sker desværre ikke så ofte med en udenlandsk arbejdsgiver, så jeg glæder mig.”

Generalprøve til DM

I Danmarks Cykle Union er eventmanager Jens Kasler glad for stjernernes opbakning til danske løb, og han ser det samtidig som et udtryk for, at løbene holder et højt niveau.

”Det er meget positivt, at de danske World Tour-ryttere prioriterer at køre danske løb - det skal vi alle være glade for,” fastslår Jens Kasler.

Søndagens løb er den oplagte generalprøve til DM, og ifølge Jens Kasler er dertale om et meget stærkt felt.

”Det siger meget om udviklingen i dansk cykelsport, at eliten samler et felt på flere end 120 ryttere af så høj kvalitet som forberedelse til DM. Det er jo også med til at gøre det attraktivt for toprytterne, og det er forhåbentlig en selvforstærkende proces,” slutter Jens Kasler

Emner

  • Cykling

Kategorier

  • dcu
  • licensløb
  • postnord cup
  • postnord
  • landevejscykling