Nyhed -

Roskilde-triumf i DEMIN Skilte Junior Cup 2017

I weekenden blev de sidste afdelinger af DEMIN Skilte Junior Cup 2017 kørt i Brædstrup og Horsens, og finaleløbene understregede årets klare Roskilde-dominans i junior-klassen.

Julius Johansen og Mathias Larsen - begge Team Børkop Cykler-Carl Ras Roskilde Junior - vandt henholdsvis lørdagens og søndagens løb, og da Mattias Skjelmose formåede at blive nummer to begge dage, sikrede han også Roskilde-holdet den samlede sejr.

Juniorlandstræner Henrik Simper  blev kørt godt cykelløb - og så er han meget tilfreds med flere af de nyoprykkede rytteres indsats:

"Det var hårde ruter, der gav godt cykelløb - især søndag, hvor Yding Skovhøj og Ejer Bavnehøj skulle passeres, og kun 30 ryttere gennemførte, fik vi set nogle flotte præstationer. Roskilde-holdet var som ventet i førersædet, men også en nyoprykket U17-rytter som William Blume Levy fra Horsens imponerede med sin tredjeplads," siger Simper.

Den samlede top tre ser således ud:

1 Mattias Skjelmose Team Børkop Cykler-Carl Ras Roskilde Junior - 133 point
2 Mathias Larsen      Team Børkop Cykler-Carl Ras Roskilde Junior - 104 point
3 Julius Johansen     Team Børkop Cykler-Carl Ras Roskilde Junior - 93 point

I holdkonkurrencen vandt Team Børkop Cykler-Carl Ras Roskilde Junior foran Team Herning CK Junior på andenpladsen og Team Phytonpro.com-Velowear på tredjepladsen.