Pressemeddelelse -

Danske Spil: Danskerne tror, Mia vinder X Factor

På fredag starter dette års liveshows i X Factor, og allerede nu er Mia favorit hos danskerne.

Efter de indledende auditions og bootcampen er overstået, har X Factor-dommerne fået sat deres hold med, hvem de tror, der kan gå hele vejen og vinde X Factor.

Spørger man danskerne, hvem der vinder, så falder svaret på Mia. Faktisk er 30 pct. af alle spil sat på, at Mia vinder til odds 3,00.

-Mia er vældig musikalsk, og vi har indtil nu set, at hun optræder med sine egne numre. Det, der bliver spændende er, om hun også er i stand til at kunne synge andres sange, siger Peter Emmike Rasmussen, der er oddsansvarlig hos Danske Spil.

Mia skal dog ikke føle sig for sikker på en sejr, for Morten Nørgaard ligger lige bag hende i vinderfeltet, fortæller Peter.

-Morten Nørgaard har en fantastisk stemme, men her bliver det interessante, om han også kan nå ud over scenekanten. Lykkes han med det, så tror vi også, han kan vinde,” siger Peter Emmike Rasmussen. Han fortæller også, at 20 pct. af alle spil er sat på Morten.

Men det ser ud til at blive en spændende sæson af X Factor, for også hos grupperne er der allerede en særlig favorit, fortæller den oddsansvarlige.

-VKation, der består af de to fætre William og Victor, tror vi kommer langt, fordi de kan ramme det unge, kvindelige segment, hvor der ligger en masse stemmer, så dem har vi som 3. favoritter. Det indikerer antallet af spil på gruppen som vinder også, hvor 25 pct. af alle spil er sat på dem,” fortæller Peter Emmike.

Spørger man danskerne, så står én ting dog sikkert, og det er, at det bliver en fra kategorien ’De unge’, der vinder.

-Vi har set, at De Unge har vundet 4 gange ud af de 9 gange, X Factor har kørt. Og 60 pct. af alle indsatser er sat på, at det bliver en fra denne kategori, der vinder. Man skal bare huske på, at en gruppe har vundet to ud af de seneste tre gange, siger Peter Emmike Rasmussen.

I den anden ende befinder søstergruppen Fyhnen Sisters og Mike Beck fra voksengruppen sig. Oddssætterne vurderer, at det er disse to, der er mest tilbøjelige til at ryge i farezonen hurtigt. Der er dog en anden faktor, man skal holde øje med, advarer oddsætteren.

-Det ér det første liveshow, og vi ved endnu ikke, hvordan de forskellige deltagere performer, når det er live, så der kan lige så godt være vendt op og ned på det hele efter første liveshow, siger Peter Emmike Rasmusssen.

Hvem vinder X-Factor?

Mia (Unge) - 3,00
Morten Nørgaard (Voksne) – 4,00
VKation (Gruppe) – 7,00
Samantha Gomez (Voksne) - 9,00
Chili (Unge) – 8,00
Martin (Unge) – 10,00
Ladies With Attitude – 11,00
Mike Beck (Voksne) – 16,00
Fyhnen Sisters (Gruppe) – 35,00
De Unge - (2,10)
De Voksne – (2,40)
Grupper – (4,75)

Emner

  • Sport

Kontakt

Kontakt vores presseafdeling

Pressekontakt 30851785 Danske Spil Presse arkiv