Pressemeddelelse -

Danske Spil: Le Pen vinder 1. valgrunde - Theresa May genvælges som Premierminister.

Der er lagt op til en gyser i Europa, når årets første, store europæiske valg finder sted i Frankrig i weekenden. Det er første valgrunde i præsidentvalget, og skulle det ske, at en af kandidaterne får mere end 50 procent af stemmerne, så bliver den kandidat ny præsident. Det tror Danske Spils oddssættere dog ikke bliver tilfældet.

”1. valgrunde ligger utroligt tæt, og vi kan se, at Emmanuel Macron fører meningsmålingerne med 25 pct. skarpt forfulgt af Marine Le Pen med 22 pct. af stemmerne,” siger Peter Emmike Rasmussen, der er odds ansvarlig i Danske Spil, og tilføjer:

”Selvom meningsmålingerne peger i den retning, så skal man dog være opmærksom på, ligesom vi har set ved præsidentvalget i USA og ved Brexit, at det folk siger, de stemmer på, ikke nødvendigvis er det samme, som de reelt stemmer på,” siger den odds ansvarlige, som hæfter sig ved valgrunderne.

”Vi tror ikke, nogen af kandidaterne får mere end 50 procent af stemmerne i første valgrunde, dog tror vi, at Marine Le Pen vinder 1. valgrunde og går videre sammen med Macron. Det indikerer vores odds 1,55 på de to til at gå videre også,” siger Peter Emmike Rasmussen, og tilføjer:

”Vi vurderer, at Emmanuel Macron ender som den næste præsident og vinder 2. valgrunde, fordi flertallet af vælgere, der stemmer på de andre kandidater i 1. valgrunde, vil tilfalde Macron og dermed gøre ham til præsident. Det indikerer oddset på 1,75 også, hvor Le Pen ligger til odds 3,50,” siger den odds ansvarlige.

Theresa May forbliver Premierminister

Også i Storbritannien skal der være valg om lidt. Den nuværende Premierminister Theresa May udskrev valg, men ifølge den odds ansvarlige, så skal det tages med et gran salt.

”Valget er udelukkende møntet på at få så stærkt et mandat som overhovedet muligt forud for Storbritanniens udtrædelse af EU, og derfor vurderer vi også, at Theresa May forbliver britisk premierminister efter den 8. juni,” siger Peter Emmike Rasmussen, og tilføjer:

”Man skal også huske på, at Theresa May jo ikke er folkets premierminister. Det vurderer vi, hun bliver, og så står hun også stærkere i Brexit-forhandlingerne.”

Tror man, Theresa May forbliver på Downing Street 10, så giver det odds 1,08, hvorimod hvis man tror på alle andre inklusive Jeremy Corburn fra Labour, så giver det odds 6,50.

For yderligere info, kontakt Danske Spils pressetelefon på 30 85 17 85

Emner

  • Sport

Kontakt

Kontakt vores presseafdeling

Pressekontakt 30851785 Danske Spil Presse arkiv