Pressemeddelelse -

Danske Spil: René Holten Poulsen ryger ud af Vild med Dans

På fredag er det igen blevet tid til at se de professionelle dansere svinge nydanserne rundt på scenen i det 5. afsnit af Vild med Dans 2017. Oddssætterne hos Danske Spil er ikke i tvivl om, hvem der skal tages afsked med på fredag.

”Vi er ret sikre på at René Holten Poulsen for første gang må en tur i omdans, og vi tror også det bliver hans tur til at forlade showet. Rene og Jenna har uge efter uge været blandt de lavest scorende hos dommerne, og nu tror vi ikke seerne vil holde hånden over dem mere,” siger oddsansvarlig Peter Emmike Rasmussen og tilføjer:

”Man skal huske på, at Vild med Dans er en danse- og popularitetskonkurrence. Det handler altså lige så meget om, hvem seerne synes godt om, som det handler om, hvem der danser godt. Det kan altså være, at en af grundene til, at René, selvom han har været blandt favoritterne til at ryge ud siden starten, er blevet reddet af seerne gang på gang.

Selvom det for oddssætterne står klart, at René Holten Poulsen og Jenna Bagge kommer i omdans, er det dog ikke ligeså tydeligt, hvem de skal dyste imod.

”Vi regner med, at det enten bliver Dak Laddaporn og partner Thomas Evers Poulsen eller Simon Jul og partner Claudia Rex, som bliver det andet par i omdans på fredag. Det tror vi, fordi Simon Jul og Claudia Rex også var i omdans i sidste uge og kun lige blev reddet på stregen af seerne,” siger den oddsansvarlige.

Emner

  • Sport

Kontakt

Kontakt vores presseafdeling

Pressekontakt 30851785 Danske Spil Presse arkiv