Pressemeddelelse -

Lottovinder af 17 millioner kroner: Jeg har ikke forstået det endnu.

En søndag foran computeren på Facebook endte med champagne med hele familien. For LynLotto kuponen var pludselig 17 millioner kroner værd.

Det var et rent tilfælde, at den heldige vinder af Lottogevinsten på 17 millioner kroner opdagede, at hun havde vundet i Lotto.

Kvinden, der gerne vil være anonym, sad søndag i sit hjem i København og var på Facebook. Her så hun et opslag, der efterlyste en vinder af 17 millioner kroner.

-Jeg kunne se i opslaget, at kuponen var købt i Føtex i Husum, og der havde jeg købt en LynLotto i sidste uge. Så jeg tænkte, at jeg hellere måtte få tjekket mine tal. Ikke fordi jeg troede, jeg havde vundet, men så huskede jeg da at gøre det, siger vinderen.

Da hun så får tjekket tallene, er der syv rigtige, og så går klappen ned.

-Jeg blev helt rundt på gulvet. Jeg forstod det slet ikke. Jeg har ikke forstået det endnu. Men lige der, så styrtede jeg bare op og fik mit barn, der var hjemme, til at tjekke tallene. Så var vi flere der var rundt på gulvet, fortæller hun grinende.

Kort efter blev der ringet rundt og snart var vinderens mand, to børn, børnebørn og familie samlet i hjemmet.

-Mit ene barn havde medbragt champagne, så vi havde en meget festlig søndag, husker vinderen.

Mandag blev det mere formelle bragt i orden, så vinderkuponen blev præmiesøgt hos en forhandler, og vinderen og hendes mand var i banken og få ordnet det med pengene.

Hvad de 17 millioner kroner skal bruges til, er endnu ikke helt fastlagt. Men vinderen ved dog allerede, hvad noget af gevinsten skal gå til.

-Jeg har flere gange for sjov sagt, at vinder jeg, så skal jeg have en ny bil. Så det skal jeg også have nu. Og så skal børn og børnebørn have nogle rigtig gode julegaver, siger hun.

Emner

  • Sport

Kategorier

  • danske spil
  • danske spil a/s
  • millionær
  • vinder
  • lotto
  • jackpot
  • lotto vinder

Kontakt

Kontakt vores presseafdeling

Pressekontakt 30851785 Danske Spil Presse arkiv