Pressemeddelelse -

Super Brugsen i Sakskøbing solgte Eurojackpot-vinderkuponen på 63 millioner: ”Vi har delt champagne ud her fra morgenstunden.”

I Super Brugsen i Sakskøbing har der været jubel fra morgenstunden over, de har solgt vinderkuponen på 63 millioner kroner, og allerede fra morgenstunden har de gjort de handlende lidt ekstra glade.

”Vi har solgt både Quick Skrabejulekalendere og delt champagne ud til vores kunder,” beretter Kirsten Aagesen, der er souschef i Super Brugsen i Sakskøbing.

Hun beretter om, at det summer af liv nede i Super Brugsen.

”Der er virkelig en god stemning hernede. Alle kunderne går rundt og spørger, om vi ved, hvem der har vundet, men det ved vi ikke, for vinderen har ikke meldt sig endnu,” siger souschefen, der dog ikke er så bekymret, hvis vinderen skulle dukke op i butikken.

”Jeg tror da, at vinderen får sig et chok, hvis vedkommende dukker op, og finder ud af, at han eller hun har vundet 63 millioner kroner, men heldigvis har vi lige været på hjertestarterkursus, så mon ikke vi kan hjælpe,” griner Kirsten Aagesen.

Gevinsten er den 4. i år, der ryger ind på top 10 over de største gevinster i Danmarkshistorien, og at den er blevet solgt i Sakskøbing er Kirsten Aagesen glad for.

”Vi synes, det er super, at kuponen er købt i Super Brugsen,” siger souschefen.

Emner

  • Sport

Kontakt

Kontakt vores presseafdeling

Pressekontakt 30851785 Danske Spil Presse arkiv