Pressemeddelelse -

Tætte kampe om en Superligaplads venter

Når de to playoff-opgør fløjtes i gang torsdag, er det to meget tætte opgør der venter. Men Hobro og Vendsyssel har bedst chancer, vurderer Danske Spils oddssættere.

Lyngby eller Vendsyssel? Hobro eller Viborg? Det er det spørgsmål, de fleste Superligafans stiller sig selv, når snakken falder på, hvem der skal spille Superligabold i næste sæson.

For Lyngby og Vendsyssel tørner nemlig sammen i den ene playoffkamp, mens Hobro og Viborg tørner sammen i den anden. Og det er små marginaler, der kommer til at afgøre de to kampe, hvor Vendsyssel må formodes at være den største favorit til at booke en billet til Superligaen i næste sæson.

”Det bliver to tætte opgør, når Lyngby og Vendsyssel tørner sammen, men vi vurderer, at Vendsyssel er svage favoritter til at vinde over to kampe. Vendsyssel har generelt været svære at slå på det seneste. I de sidste 12 Superligakampe er det kun sket tre gange, og det til trods for, at Vendsyssel var blandt bundholdene i Superligaen,” siger Peter Emmike Rasmussen, der er oddsansvarlig i Danske Spil, og tilføjer:

”Så selvom de fyrede træneren efter nederlaget til Horsens forleden og har hevet Peter Enevoldsen ind, så tror vi mest på, at Vendsyssel spiller endnu en sæson i Superligaen, det giver vi odds 1,65 på,” siger Peter Emmike Rasmussen, der er oddsansvarlig i Danske Spil.

Næsten 50/50 i Hobro-Viborg

Når Viborg og Hobro tørner sammen i to opgør om en billet til Superligaen, så er det tæt på fifty-fifty hvem der er Superligahold i næste sæson. Spørger man Danske Spils oddssættere, så er det Hobro, der er favoritten selvom det er meget tæt.

”Det bliver to meget tætte opgør, når Hobro og Viborg skal møde hinanden. På den ene side har du Viborg, der har været udenfor det gode selskab i knap to år, mens du på den anden side har et Hobro-hold, der har fået stabiliseret sig, efter Peter Sørensen kom til,” siger Peter Emmike Rasmussen, der er oddsansvarlig i Danske Spil.

Viborg fik ét point færre end Silkeborg i sæsonen, hvilket lige præcis ikke var nok til at rykke direkte op. Men det kan også være en fordel for viborgenserne, vurderer Peter Emmike Rasmussen.

”Men Hobro har spillet hele sæson i Superligaen, og må formodes at spille i et højere tempo. De starter hjemme, hvilket vi tror bliver en fordel for dem, så de kan få et godt udgangspunkt, inden returen. Og så har de fundet formen her til slut i sæsonen. Derfor giver vi også odds 1,75 på Hobro som samlet vinder. Men det bliver meget, meget tæt mellem de to hold,” siger Peter Emmike Rasmussen.

Related links

Emner

  • Sport

Kategorier

  • sport
  • lyngby bk
  • viborg ff
  • hobro
  • fodbold
  • superliga
  • oddset

Kontakt

Kontakt vores presseafdeling

Pressekontakt 30851785 Danske Spil Presse arkiv