Pressemeddelelse -

Trumps første officielle tale: Her er de mest spillede ord

White House, Meryl Streep og Donald Trump, det er blot nogle af de ord dansker tror, Donald Trump nævner i sin første officielle tale som præsident. Det fortæller Danske Spil, som i de seneste dage har tilbudt spil på Trumps indsættelsestale.

Den 20. januar indsættes Donald Trump officielt som præsident i USA. Den nu snart tidligere forretningsmand holder umiddelbart efter indsættelsen sin første officielle tale som præsident, og Danske Spil har i de seneste dage givet danskerne mulighed for at spille på, hvilke ord han bruger i talen.

Oddsansvarlig hos Danske Spil Peter Emmike fortæller om danskernes spiltendenser:

- 'White House' har ikke overraskende været et populært spil. Det virker da også ret sandsynligt, at han nævner sin kommende adresse i talen. Det tror danskerne i hvert fald, at han gør, siger Peter Emmike.

- Derudover er frasen 'I love this country' også ret populært, mens vi også har oplevet en del indskud på mere skæve spil. 'Meryl Streep’ hører for eksempel til i top fem over mest spillede, ligesom 'Donald Trump' også er blandt de mest spillede, så folk finder det altså ikke så usandsynligt, at han omtaler sig selv i tredjeperson, siger Peter Emmike om tendenserne i danskernes spil.

Danske Spils oddssættere har sat Trumps kampagneslogan 'Make America Great Again' til odds 1,03, og det er det laveste odds i spiludbuddet efterfulgt af 'God', 'Economy', 'Citizens' og 'Country'.

Det højeste odds har været på frasen 'I'd like to take this chance to apologise to absolutely nobody', som MMA-kæmperen Conor McGregor gjorde verdensberømt efter en titelkamp i 2016. Skulle Donald Trump føle trang til at kopiere irerens sætning, så henter man odds 250,00 på det.

Talen finder sted den 20. januar.

Emner

  • Sport

Kategorier

  • præsident
  • donald trump
  • trump
  • oddset
  • danske spil

Kontakt

Kontakt vores presseafdeling

Pressekontakt 30851785 Danske Spil Presse arkiv